Wysłany: 2008-01-05, 22:52 Naklejkowe spotkanie w Warszawie
Przy okazji odbioru naklejek od kol. laisara (dziekujemy, dziekujemy) powstalo kilka fotek okolicznosciowych. Warszawska grupa miala swoj mini-zjazd. Dziekuje wszystkim przybylym za mile chwile i wymiane doswiadczen na mrozie. Zdjecia o wiekszej rozdzielczosci dostepne na zamowienie.
Miałem właśnie zabrać się do roboty i żeby trochę odwlec ten obowiązek przymierzałem się żeby coś napisać nt spotkania - a tu zdjęciowa niespodzianka!
Wielkie dzięki! Także dla wszystkich przybyłych (:
Marka: Renault
Model: Twingo I
Silnik: 1.2
Rocznik: 1997 Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 370 Skąd: Celestynów/Warszawa
Wysłany: 2008-01-06, 08:05
No i stało się - pierwsze twarze forumowiczów poszły w sieć. Jako warszawka pokazaliśmy, że jak się chce, to można. Ot, taka jaskółeczka, zaczątek jakiegoś dużego zlotu letniego. Tym samym koledzy z innych, silnych liczebnie rejonów takich jak Śląsk czy Trójmiasto mam nadzieję, że poczuli wyzwanie do jakiegoś okazjonalnego zgrupowania sił na swoim terenie. Wiosna za pasem.
A co do spotkania było bardzo sympatycznie. Jednego tylko nie mogę odgadnąć, jak nasza sympatyczna koleżanka wpadła przy powitaniu zapoznawczym na to, że ja, to własnie Zenon - "tak myślałam" . Patrzyłem potem w domu długo w lustro, co też ja mam wypisane na twarzy, ale nic nie zobaczyłem. Istna wróżka z tej Agaty...
Do następnego spotkania!
No i bardzo pięknie to wygląda :), no i co jak co ale to I zlot który na pewno zapisze się w pamięci klubu. W związku z tym proponuję osobny dział na temat zlotów
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 129 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-07, 15:05
Black Eryk napisał/a:
No i bardzo pięknie to wygląda :)
Wyglądało to na tyle interesująco, że wzbudziło ciekawość pewnego młodego miłośnika motoryzacji (lat na oko z 5), który akurat spacerował z tatą po okolicy: "A dlaczego te wszystkie samochody są takie same ?" No i dokładnie poprzyglądał się naszym autkom (tata również).
Zapraszamy na następne spotkanie
@Andrzej: Bo trzeba być czujnym! Nawet - zwłaszcza? (; - jak się pozornie nie jest czymś (np naklejkami) zainteresowanym... Mam(y) nadzieję, że następnym razem będzie nas więcej - ale to już jak się zrobi jednak trochę cieplej.
Było miło i pouczająco, poproszę częściej. I liczniej.
ZeneC napisał/a:
Jednego tylko nie mogę odgadnąć, jak nasza sympatyczna koleżanka wpadła przy powitaniu zapoznawczym na to, że ja, to własnie Zenon - "tak myślałam" . Istna wróżka z tej Agaty...
Sama nie wiem, o co chodzi, ale tak właśnie było. Wróżka, wróżka - wolałabym tak przeczuwać, typując numerki totolotka. A co różni czarodziejkę od czarownicy? 20 lat...
@Andrzej: Bo trzeba być czujnym! Nawet - zwłaszcza? (; - jak się pozornie nie jest czymś (np naklejkami) zainteresowanym... Mam(y) nadzieję, że następnym razem będzie nas więcej - ale to już jak się zrobi jednak trochę cieplej.
To może jakieś spotkanie z ramkami pod tablice rejestracyjne...???
Co do naklejek, to nie to, że nie jestem nimi zainteresowany tylko czegoś mi w nich poprostu brakuje, albo czegoś jest za dużo, ale nie potrafię określić czego...
Pomysł spotkania ramkowego pojawił się też na spotkaniu naklejkowym, więc wola w narodzie jest (:
Co do naklejek, to ja też nie jestem z nich zadowolony - a za dużo jest w nich po prostu Dacii, której logo jest... hmm... mało... ekhm... "estetyczne" (jeśli można tu użyć tego słowa d: ).
Gratulacje dla warszawskiej grupy, sądze że jest to dobry sposób aby doszło do większego zlotu tak jak planujemy może już nawet wiosną.Mam propozycję może by w Poznaniu doszło też do takiego spotkania, nie ma jak wymiana zdań twarzą w twarz.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum