Sprzedam moją Dacię 1300 z 1975 roku. Autko po wielu przeróbkach, obecnie zaopatrzone w silnik 1400, 5 biegową skrzynię i blachy z '91 roku. Sprzedaję, bo nie mam już czasu w niej gmerać a ostatnio nabawiła się problemów z chłodzeniem silnika. Chętnie przekażę komuś, kto czuje w sobie żyłkę mechanika, albo ma znajomy warsztat. Do auta dołączam drugi, kompletny silnik 1300. Poprzedni właściciel twierdził, że jest po regeneracji, więc można go przełożyć, jeśli obecny sinik jest poważnie uszkodzony. Oprócz silnika mam jeszcze dziesiątki innych części, w tym kilka gaźników, cewki, alternator, aparat zapłonowy, kopułki, palce rozdzielacza i mnóstwo innych.
Niestety nie ma przeglądu, ani ważnego ubezpieczenia, więc szczęśliwy nabywca będzie musiał ją odholować lub wrzucić na lawetę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum