wprawdzie dacii nie posiadam ( chociaż dawno, dawno temu miałem zółtą 1310p z uroczym słoikiem po maską) to jednak mam styczność z kilkoma egz i choruję na MCV - idealnie sprawdziłaby mi się w moich wyprawach w Góry Sowie
pozdrawiam z Zabrza
hehe, moja żona która zawiaduje rodzinnym budżetem ( ja się do tej roli nie nadaję bo całą kasę przewaliłbym na wykrywacze, sprzęt foto i parę innych gadżetów) ma nieco odmienne zdanie w tej kwestii. Astrą muszę się jeszcze pobujać rok-dwa. O ile wcześniej nie zepsuje się na amen.
Witaj.
Ja się przesiadłem z Astry F`93 caravan, miała wtedy 15 lat.
moją gliwicką astrę classic trawią niestety wkurzające usterki co powoduje że uciecha z prowadzenia dużego i wygodnego samochodu uciekają gdzieś daleko.A niechęć do zakupu auta na raty zmusza do przemęczenia się jeszcze z tym bolidem w/w okresu czasu
MCV idealnie wpasowuje się w moje wyobrażenie o samochodzie - jest duża , wejdzie tam wszystko co potrzebuję - na wyjazdy weekendowe kompresor, butle, wodery, wykrywacze itp , a na wakacje wózek dla mojego malucha i bagaże mojej ukochanej żonki której się wydaje że na dwa tygodnie trzeba zabrać pół domu, 5 par pantofelków i cholera wie co jeszcze No i obowiązkowo WSZYSTKIE zabawki Juniora. Cena w miarę atrakcyjna, samochód prosty, wysoko zawieszony...czego chcieć więcej? Ma mieć klimę, lakier metalik i miejsce na cb radio Jeden z Kolegów z trgo forum ma prześliczną czarną (grafitową?) MCV i taka mi się marzy (była zdaje się w motorze czy auto -świecie).
Witaj!
Logan MCV to fajne auto. Właśnie wróciłem wakacji - 3 rowery na dachu, 1 w bagażniku + kilka dużych toreb. W astrze pewnie by się nie zmieściło, więc jak będziesz mógł sobie pozwolić to polecam.
Witaj!
Logan MCV to fajne auto. Właśnie wróciłem wakacji - 3 rowery na dachu, 1 w bagażniku + kilka dużych toreb. W astrze pewnie by się nie zmieściło, więc jak będziesz mógł sobie pozwolić to polecam.
do astry kombi wchodzi dużo...ale po osobistym porównaniu z MCV faktycznie, nie jest tak różowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum