Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-30, 14:18
miodzio
na podstawie tablicy rejestracyjnej, przy odrobinie sprytu można ustalić dane adresowe (i nie tylko) właściciela - a nie każdy sobie tego życzy, czemu się trudno dziwić
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-05-30, 14:22, w całości zmieniany 2 razy
PS. Zastanawiam się tylko dlaczego Wy wszyscy zasłaniacie swoje rejestracje... przecież to nic tajnego.
Tajne niby nie. Ale potem napiszesz gdzies, ze masz takie fajne radio w samochodzie i jakis {beep} to przeczyta i bedzie wiedzial ze w aucie o takim nr rej jest takie radio...
Albo napiszesz, ze jechales gdzies 110 przy ograniczeniu do 70... I Policja bedzie mogla ci mandat wystawic. W koncu sam sie przyznales...
PS. Gratulacje z okazji zakupu ! Ladny jest ! taki... czarny !
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-30, 14:31
marcinoz76 podziwiaj, to chyba Twój przyszły kolorek???
project czas na spot, trzeba tylko termin wykombinować :)
48piotr o ile z naklejką sobie poradzę, to z uszczelką będzie trochę gorzej. Muszę kogoś do pomocy znaleźć ;)
wojtek może i czarny ładny ale granatowy ładniejszy hehe
Ps. Na zdjęciach rzeczywiście momentami wygląda na czarny
A poza tym dzięki za gratulacje, już 30 km nastukane hehe
Wysłany: 2012-05-30, 19:23
jakimś rozwiązaniem byłoby umieszczanie obok klubowej naklejki ksywki z forum
Piękny i muskularny. Rasowy barbarzyńca
Jak będziesz już miała uszczelkę to daj znać - nie ma problemu z pomocą. 10-15 minut roboty.
Na spocie też pewnie może być dobra okazja.
Project2010, czy ten WPR-spot to taki skrót myślowy, przejęzyczenie czy też lekka dyskryminacja ze względu na przynależność geograficzną?
zapraszamy na Spot Pruszkowski. WPR bo u nas się odbędzie ale wszyscy są mile widziani.
Dzięki Ja tak tylko Project2010 towarzysko zagadnąłem, bo pomyślałem, że przy okazji można by przegadać temat rzucony kiedyś przez niego odnośnie wypadów weekendowych w lekki teren. Szczególnie jeśli chodzi o teren dla 4x2, bo 4x4 i tak w każdym terenie sobie poradzi i będzie mógł bez problemu do takiego wyjazdu się dołączyć
A czy jest możliwość zrobić taki spot na neutralnym gruncie - w Wawie? Wtedy mogłaby dołączyć pewnie większa ilość osób. Tak sobie myślę...
Jeśli chodzi o datę, to w ten weekend może być słabo (na pewno nie sobota, niedziela - jeszcze nie wiem - dam znać).
Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2012-05-31, 20:17
dystrykt9 napisał/a:
Helena napisał/a:
zapraszamy na Spot Pruszkowski. WPR bo u nas się odbędzie ale wszyscy są mile widziani.
Dzięki Ja tak tylko Project2010 towarzysko zagadnąłem, bo pomyślałem, że przy okazji można by przegadać temat rzucony kiedyś przez niego odnośnie wypadów weekendowych w lekki teren.
Ten weekend i u mnie słabo. Pomyślę o jakimś fajniejszym miejscu niż parking przy tesio i na początku przyszłego tygodnia zaproponuję nowym wątkiem miejsce i czas. Pewnie przyszła sobota sobota, pewnie ok 16.00, pewnie okolice WPR... :) Ale szczegóły wkrótce. :)
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2012-06-01, 08:48
bebe napisał/a:
Na pierwszym spocie WPR coś wspominaliście o miejscu na grilla. :] Tak tylko nieśmiało przypominam. ;)
Dlatego potrzebuję dnia - dwóch, żeby zrobić rekonesans... :) W końcu z kolegą Marcinem oraz - od dni kilku - koleżanką Heleną czujemy się gospodarzami, musimy w jakieś fajne miejsce Was zaprosić. :)
Helena, Marcin, pomysły? Może na priv, żeby tu nie śmiecić.
Wysłany: 2012-06-01, 08:56
laisar, z powodów sztuki komunikacji społecznej, Zauważono, że komunikat "Spot dn. tego-a-tego o godzinie tej-a-tej" lepiej działa na ew. zainteresowanych (więcej ich się pojawia), niż wielostronicowe roztrząsanie za i przeciw różnych lokalizacji... :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum