Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-09-17, 17:29 Dacie z największymi przebiegami
Właśnie w ramach popołudniowo-piątkowego luzu przeglądałem sobie allegro w tym między innymi używane Dacie i gdy ujrzałem ten egzemplarz:
http://otomoto.pl/dacia-logan-C14736730.html
przypomniała mi się ostatnia dyskusja w temacie założonym przez jednego z forumowiczów (taksówkarza z katowic, nie pamiętam nicka ) dotycząca trwałości Dacii po przebiegu rzędu 200-300tys.km.
Jak dla mnie to oferta ma jeden plus - koleś nie ściemnia, nie fałszuje wskazań licznika tylko otwarcie mówi że po auto służyło jako taxi.
A może ktoś z Was ma Dacię ze znacznym przebiegiem? Odkąd jestem na forum pamiętam że jeden zkolegów miał MCV-ke diesla z przebiegiem 160tys.km bodjże (głośna sprawa z Decarem i firmą leasingową w rolach głównych)
Ja mam moją VANkę 10 miesięcy i kilka dni a na liczniku wybiło 110.000km. Jak do tej pory bez awaryjnie Paliwo to najczęściej ORLEN (prawie codziennie) czasami (bardzo rzadko) SHELL
_________________ 10 miesięcy = 110.000 km bez awaryjnej jazdy po polskich drogach
Ostatnio zmieniony przez adiLSM 2010-09-19, 23:21, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam moją VANkę 10 miesięcy i kilka dni a na liczniku wybiło 110.000km. Jak do tej pory bez awaryjnie Paliwo to najczęściej ORLEN (prawie codziennie) czasami (bardzo rzadko) SHELL
Zwykły czy Vervę lejesz?
_________________ stan licznika: 121000 km - 20-11-2013
Trochę jednak nowość, bo stare faktycznie miewały problemy - np w mieście - które podobno już teraz <; nie będą występować, więc ciekawość może być uzasadniona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum