Wysłany: 2010-09-27, 13:55 Witam, nie mam Dacii ;)
Witam,
Mam na imię Mariusz i mam 22 lata
Ogólnie w świecie internetowo i na forach pojawiam się wielu, postanowiłem się zarejestrować na Wasze forum, ponieważ marka Dacia mnie zainteresowała
Co prawda nie mam możliwości zmiany samochodu w najbliższym czasie, ale kto wie, może kiedyś padnie wybór właśnie na Dacie
Najbardziej mi się podoba Sandero Stepway i MCV za to, że ma 7 miejsca na pokładzie :)
Obecnie poruszam się na codzień:
Volvo 440 1.8 + lpg '94
Weekendowo:
FSO 125p 1.5 C + lpg 83r (zabaweczka hobbistyczna, uczy się człowiek na nim mechaniki itp )
W przyszłości (jak będzie kasa i czas na remont):
FSO Syrena 104 '71
Przy okazji:
Renault Scenic 1.9 dCi '04 (mojej dziewczyny),
Renault Kangoo 1.5 dCi '04, Renault Clio 1.5 dCi '08, Renault Traffic 1.9 dCi '01, Renault Grand Scenic 1.9 dCi '09 (wszystkie z rodziny mojej piękniejszej polówki )
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Cendra 2010-09-27, 13:56, w całości zmieniany 1 raz
Witaj.
Przed zmianą auta (dwa lata temu) też jeździłem staruszką`93 i nie miałem perspektyw na szybką zmianę, nie mówiąc już o zmianie na nówkę. Ale jakoś wyszło inaczej...
Dla mnie idealna by była jakaś wersja 1.5 dCi (mocniejszy 85km) z klimą, więcej mi nie potrzeba ;)
Niestety Logana takiego w PL nie było, tylko import (jeszcze wczoraj był taki fajny na allegro, ale już zniknęła aukcja...), Step Way w ogóle takiego nie robili (chyba), MCV niewiele na sprzedaż, tym bardziej Dustera ;)
Trzeba po oszczędzać i poczekać...
Dla mnie idealna by była jakaś wersja 1.5 dCi (mocniejszy 85km) z klimą, więcej mi nie potrzeba ;)
Niestety Logana takiego w PL nie było, tylko import (jeszcze wczoraj był taki fajny na allegro, ale już zniknęła aukcja...), Step Way w ogóle takiego nie robili (chyba), MCV niewiele na sprzedaż, tym bardziej Dustera ;)
Trzeba po oszczędzać i poczekać...
Nie wiem czy na sprzedaż było wiele czy niewiele, ale ja takiego (z klimą oczywiście) zamówiłem i takim 1,5 dci 85 kucy jeżdzę. I więcej takich na drogach i ulicach widuję.
Pozdrawiam
Wysłany: 2010-09-27, 18:44 Re: Witam, nie mam Dacii ;)
Witaj
Cendra napisał/a:
Najbardziej mi się podoba MCV za to, że ma 7 miejsca na pokładzie :)
Mi też się to spodobało a zwłaszcza gdy mając 192 cm bez kapulusza zmieściłem się na siedzeniu w trzecim rzędzie i jeszcze miejsca zostało na drugiego takiego jak ja
Oczywiście teraz mam taką właśnie 7-os drakulkę co śmiga z 85-ką kucyków i klimą w zestawie.
Pozdrawiam i szerokości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum