pytam bo nie chcę wpaść do salonu w grudniu i dowiedzieć się że w tym roku już zamówień nie przejmujemy - proszę przyjść w styczniu i zapłacić więcej (m.in przez wyższy vat)
wiem, że dostanę konkretne info w salonie ale myślałem, że może ktoś z forumowiczów zna taką datę - a szczególnie kilku sprzedawców daci którzy tu zaglądają
z tego co pamiętam chyba husky pisał że nowe silniki m.in diesel z fap wprowadzą do gamy w listopadzie
wiec tak samo myślę, że zrobią z 1.2
poza tym moim zdaniem powinni przecież wcześniej już przyjmować zamówienia na silniki z Euro 5 bo od 1 stycznia muszą już tylko takie wydawać klientom a produkcja samochodów nie stanie na okres przejściowy albo nie będą czekać na 1 stycznia żeby zbierać zamówienia na samochody które mogą się już pod koniec roku robić w fabryce
Ostatnio zmieniony przez mollu 2010-10-05, 07:44, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 399 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-10-05, 07:48
Myślę, że jak zamówisz w listopadzie auto z silnikiem 1.2 to marne szanse na odbiór w tym roku, ale może się uda.
Jak pytałem o Stepway'a dealer powiedział, że nie ma problemu mogę zamawiać już teraz rocznik 2011, ale bez gwarancji ceny przy odbiorze.
Proponuje Ci zrób dobry wywiad po dealerach bo ja słyszę różne rzeczy w różnych salonach i sam mam mętlik w głowie. Jedno na razie jest pewne, rabat 2000zł i jeszcze niższy VAT.
_________________ Teoria nie zrobi z nikogo praktyka :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum