od jakiegoś czasu rezonują mi osłony o podsufitkę. Mam zamiar na ich krawędzi nakleić małe kawałki uszczelek okiennych. Dochodzę do wniosku, że do "Lancii" uszczelki okienne są bardzo przydatne bo na tylnią rejestrację, też się przyda tylko grubsza, żeby nie drgała przy zamykaniu drzwi .)
Cześć, nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie osłona rzeciwsłoneczna pasażera rezonuje dlatego, że odczas jazdy po dołkach lekkoopada i wpada w tak jakby wibracje co notabene jest wkurzające. u mnie starczy dogiąć ręką osłonę do góry
@robertp1983: tak, dociśnięcie pomaga na krótko - lepiej odgiąć na poziomo, nie maja styku i nie trzeszczą.
Co do rzepów, będą rwały podsufitkę. Myślę, że taka uszczelka lub filc na rogach osłonki załatwi sprawę.
@robertp1983: tak, dociśnięcie pomaga na krótko - lepiej odgiąć na poziomo, nie maja styku i nie trzeszczą.
Co do rzepów, będą rwały podsufitkę. Myślę, że taka uszczelka lub filc na rogach osłonki załatwi sprawę.
Wiem, że na krótko, niestety, ostatnio troche ją mocniej dosunąłem na tych prowadnicach w kiedrunku drzwi i póki co jest spokój, ja jak mnie mocno wkurza to wogóle ją odginam na szybę i nie drga, tylko, że widze drugie lusterko w osłonie na początku mnie dezorientowało, ale już sie przyzwyczaiłem. czyli masz na myśli, żeby ją lekko odgiąc do dołu i wtedy spokój tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum