Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010
Wysłany: 2010-10-21, 08:15
Oglądałem tą cytrynę - za jakieś 42-45 tyś można w obecnej promocji złożyć fajne autko. Autko bardzo fajne ale raczej dla kobiety.
Konfigurator w na stronie Citroena to nieporozumienie - jedynie w salonie można się coś dowiedzieć.
_________________ Teoria nie zrobi z nikogo praktyka :)
No ja dla siebie C3 też bym nie kupił, z tego co widzę na allegro i salonie fiata za 40-41tys. można mieć np. Punto Evo 1.4 w fajnej wersji estiva blue and me
Hmm w sumei do obu samochodów nie jestem w stu% przekonany a świadomość że w tej cenie są inne autka dostępne skłoniłaby mnie do dalszych poszukiwań i poszerzenia kręgu zainteresowań... Co nie znaczy że Dacię lub c3 bym skreślił - ale im więcej możliwości do wyboru tym lepiej:)
To, co by nam bardziej pasowało d: - przecież nie ma jednej uniwersalnej odpowiedzi, bo dla każdej osoby prawidłowa będzie inna... C3 jest mniejszy, więc dla osoby bezdzietnej pewnie będzie lepszy od wielkieeeego Sandero (; - no chyba że potrzebuje większą przestrzeń np do pracy, albo żeby wozić przyjaciół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum