Odebralem wczoraj smsa tresci:
" RENAULT
Bolid Renault F1 na zywo w Renault Warszawa Puławska, zapraszamy 25-26.09 g.9-14
Wyprobuj tez sprotowe modele Renault, ul Pulawska 621B, ZAPRASZAMY!!!"
pzdr
Tweeciak
No to może jakiś mini-spocik stołeczno-okoliczny? (;
Dla mnie 10-11 jest ok
myślę, że najprościej będzie się umówić tam na miejscu
przy okazji proszę Laisar-a o zabranie naklejek klubowych dla mnie - 4 szt
Kurcze może mi się uda dojechać do Was... tylko jak sobie pomyślę wlec tyle km tym "powolniakiem" Sandi dobra do miasta a w trasę to koszmarek.No i bardziej mi niedziela pasuje.....
Ostatnio zmieniony przez emka 2010-09-24, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli się ktoś zapowie, to pewnie można będzie wystawić jakiś komitet powitalny (;
Ale... "powolniakiem"?! Zdążyli u nas zbudować jakąś autobahnę czy co? Bo wydawało mi się, że nawet Daćki mają prędkość maksymalną niż gdziekolwiek u nas dopuszczalna... <;
Przepraszam, ale udało mi się dotrzeć dopiero na niemal 11.30... ): Spotkałem więc już tylko Malutkiego - też już na wylocie - mam jednak nadzieję, że mimo wszystko spotkanie się udało [:
Ja też czekałem ale syn miał kolejny piknik do odwiedzenia więc po krótkiej wymianie uścisków dłoni z laisarem pojechaliśmy.
No ale najważniejsze że wojtuś i tweeciak też byli. Pojeździliśmy samochodzikami po Puławskiej ale tylko pojeździliśmy bo o lataniu czy ściganiu nie było mowy, zbyt tłoczno nawet jak na sobotę.
Jak znajdę chwilę na obróbkę to wrzucę kilka fotek.
Na początek zdjecie trzech zadowolonych ze spotkania
Pozdrowienia dla wszystkich
Trzej koledzy z forum.JPG
Plik ściągnięto 193 raz(y) 67,29 KB
Ostatnio zmieniony przez Malutki 2010-09-27, 19:15, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum