Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2013-04-19, 18:59 Głupi ma szczęście:)
Dzisiaj zaparkowałem sobie na chodniczku no i wsiadam do autka, cofam żeby łagodniej zjechać z wysokiego krawężnika no i jeb...w latarnię...
Wysiadam, myśli masakryczne: pewno rozpieprzyłem zderzak, klapę, błotnik?
Patrzę a ja pierdutnołem w metalową latarnię dokładnie w zaczep do linki holowniczej:)
Żadnych szkód poza śladem na tym nyplu nie widać ?
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2013-04-19, 19:34, w całości zmieniany 2 razy
Duster ma jeden wielki plus (w sumie to nie jeden).. ceny części :)
W razie czego - żadna tragedia - zderzaki na alledrogo są już od 100 PLN :)
I za to też kocham to autko!
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2013-04-19, 19:42
Dalszy ciąg historii zakrawa na tragikomedię:
Dojechałem do domu i lecę sobie po latareczkę co by sprawdzić czy czasem coś tam sie przy mocowaniu tego nypla nie powyginało pod zderzakiem, patrzę a tam coś cieknie, myślę ki czort, przecież tam nic nie może być związanego z płynami?
A jednak było: sprawdzam paluszkiem co za ciecz na zderzaku bo deszcz przecież nie padał a to...pies jakiś mi najszczał (zapach nie pozostawiał cienia watpliwości) dokładnie w to miejsce pod nyplem. Wiedział gad chyba, że będę oglądał i olał temat:)))
Nauczkę mam: nie szukaj dziury w całym:)
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2013-04-19, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Dojechałem do domu i lecę sobie po latareczkę co by sprawdzić czy czasem coś tam sie przy mocowaniu tego nypla nie powyginało pod zderzakiem, patrzę a tam coś cieknie, myślę ki czort, przecież tam nic nie może być związanego z płynami?
A jednak było: sprawdzam paluszkiem co za ciecz na zderzaku bo deszcz przecież nie padał a to...pies jakiś mi najszczał (zapach nie pozostawiał cienia watpliwości) dokładnie w to miejsce pod nyplem. Wiedział gad chyba, że będę oglądał i olał temat:)))
Nauczkę mam: nie szukaj dziury w całym:)
Nie mogę wstać spod biurka....
Oby wszystkie przygody drogowe tylko tak się kończyły.....
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum