Wysłany: 2011-07-26, 11:45 Duster - woda w bagażniku (odp.: wina kabla CB)
Witam wszystkich forumowiczów
Zauważyłem w moim Dusterze ze po myciu zbiera mi sie woda w bagażniku w zagłebieniach pod lampami po obu straonach po lewej nawet troche wiecej czy ktoś mial takie doświedczenia.Nadmienie że samochód odebrałem niecale 2 tygodnie temu
Ja myję raz w tygodniu w bezdotykowej.
Jak dotąd nie zauważyłem wody w bagażniku
_________________ Harry.... czysty Harry :):):)
Gość
Wysłany: 2011-07-26, 12:29
Marek 1603 oczywiście używam funkcji szukaj mój post dotyczy Dustera
Myje oczywiście na bez dotykowe nie zauważył bym tego gdyby mi nie wpadła w to zagłebienie reklamówka wyjmuję ją a ona mokra.
Ostatnio zmieniony przez Gość 2011-07-26, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Wiem że twój post dotyczy dustera.
Miałem na myśli posprawdzanie podobnych miejsc, o których piszą koledy.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2011-07-26, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: 2011-08-03, 06:00
Witam wszystkich ponownie
Sprawa wyjaśniona woda dostawała się do bagażnika po przewodzie anteny CB
przewód wyginał uszczelkę co powodowało ze woda dostawała się na wewnętrzna strunę uszczelki i dale już do bagażnika
A widzisz. Ja kabel anteny CB zawsze prowadziłem po zewnętrznej stronie uszczelki drzwi a do środka już na dole, tak aby kabel szedł do góry na uszczelkę drzwiową. Fakt, że tego kabla trzeba dużo aby tak go poprowadzić ale za to nie miałem nigdy problemów z wodą ściekającą do środka .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum