Temat krąży po sieci od dwóch lat, ale na razie brak konkretów. Jak dla mnie za bardzo przypomina mini coopera - dla mnie to wada bo nie lubię takiego stylu, ale sprawa jest mocno subiektywna
CrashTest - przypuszczam ze zaskoczyl niejednego...rownie pozytywnie jak nasz poczciwy Polonez
PS-bylem wlascicielem trabanta...cudowne auto
Wersja 1.1.....z tym ze u mnie silnik byl 1.3 (60KM)....Cinquecento/seicento Sporting.... nie mialo szans. Waga samochodu...z tego co pamietam...okolo 700kg.
Bagaznik 450l (w sedanie)
Z ciekawostki...bedac kiedys na zlocie na Slowacji...wszyscy Slowacy sie dziwili, ze trabant ma skrzynie biegow w podlodze i wlew paliwa z boku a nie pod klapa silnika. Po 10 min...wytlumaczyl nam jeden z wlascicieli trabanta-Slowak...ze podobno trabant tzw "POLO" czyli z silnikiem 1.1 - nie dostal na Slowacji homologacji i nie mogli go nawet zarejestrowac po kupieniu na rynku wtornym...ALE...te tzw dwusuwy...mieli na takim poziomie dopracowane-ze ja z silnikiem 1.3... mialem naprawde duze problemy by ich dogonic...do 120 km/h.
Mowia ze adrenalina jest jak sie jedzie np Porsche 250km/h-powiem Wam..to PIKUS. Adrenalina jest jak sie jedzie 150km/h.....kartonem od telewizora - hehehe
No...koniec..wspomnien...:)
Ostatnio zmieniony przez tweeciak 2011-02-03, 21:35, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum