Ależ to w żadnym razie nie było jakoś skierowane ku Tobie (: - nie znasz, to nie znasz, nie ma w tym żadnej ujmy. Po prostu kiedyś MT był chyba jedynym czasopismem o takim profilu - i tyle...
Ostatnio zmieniony przez laisar 2011-02-27, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Rzadko mi się zdarza, ale poczułem się stary... (((;
(Co gorsza, ja pamiętam nawet czytanie "Kalejdoskopu techniki" ).
KT też pamiętam! I nie czuję się stetryczałym ramolem któremu się wapienko w głowie lasuje Tak więc Krtku głowa do góry
MT cięzko było dostać (lata 80-te) i czytało się to pod ławką! Muszę powiedzieć, że spełniał pozytywną funkcję wychowaczą, O tempora, o mores!
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
@billbill666: W języku potocznym "gazeta" przestała być już synonimem "dziennika", ale z formalnego punktu widzenia pełna racja - zatem: dzięki, poprawiłem się [:
@piotrres: Co by o nich nie mówić, to uważam obecne tempory jednak za lepsze niż ówczesne - a z kolei taka opinia świadczy chyba właśnie o niezramoleniu (((:
(Chociaż mnie i tak zawsze dodawano lat, więc byłby czas przywyknąć... d: ).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2011-02-27, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum