Marka: Hyundai/Daihatsu
Model: ix35 4WD/Cuore VIII
Silnik: 2.0benz/1.0benz.
Wysłany: 2011-02-13, 22:20
testu łosia się boją użytkownicy machnąć na oblodzonym,ośnieżonym podłożu a Ty z takim bajorem wyskakujesz :mrgreen:Dla prawdziwej przeprawówki błotko fajne Potaplałbym się w nim.
Ostatnio zmieniony przez billbill666 2011-02-13, 22:51, w całości zmieniany 2 razy
No bo przecież Duster się przewraca. Podobnież jak Logan który, jak się okazało (ADAC) jednak się nie przewraca....
Realnego "łosiaka" to machnąłem ze dwa razy (raz w KR: Skoda z kapelusznikiem "za ruliom"; drugi raz w RZ: gruz z "gruzowika", parhdon, wywrotki)
Łośka in vivo na drodze to ja widziałem niedaleko Krempnej, tyle, że miejsca na test by zabrakło, bo droga za wąska.
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
fajną zabawę sobie chłopcy (dziewcząt nie widziałem ) urządzili... , niektórzy to pewnie tam już zostaną na jakiś czas , (też by się chciałoby ... ale....... nie ma czym... )
niestety, takie przeprawy są fajne, ale jeśli się samochód tylko pod taką zabawę przygotuje. Żeby jeździć samochodem takim krótkim, offroad-owym wozidłem po normalnych drogach, zwłaszcza na dłuższych dystansach, trzeba być prawdziwym twardzielem ;))
_________________ pozdrawiam
Paweł
Ostatnio zmieniony przez r70 2011-02-14, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
jak ktos lubi z gnoju po klamki odkopywac auto pol dnia albo na wyciagarce jezdzic to pewnie fajne duzo wiecej przyjemnosc daja wycieczki zwykla terenowka po szutrach nawet naszego pieknego kraju, troche blotka troche wody i mozna bardzo fajnie spedzic weekend, swego czasu auto swiat 4x4 publikowal legalne trasy wycieczkowe dla seryjnych terenowek. Polecam zwlaszcza trase po jurze szlakiem orlich gniazd, idealna na dustera, stepwayem mysle ze tez ja jeszcze przejade
_________________ Jeep ZJ 5.2 V8, to był super samochód.
Ostatnio zmieniony przez lisek 2011-02-14, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Ja dzisiaj zrobiłem trasę Stepway'em po okolicach Poznania w poszukiwaniu działki pod budowę domu Ogólnie za dużo aut by nie zajechało tam, gdzie zabłądziłem. Ale trafiłem do miejscowości, gdzie przed 9 na 10 domów stało auto terenowe. I jak Ci ludzie stamtąd zimą dojeżdżają do pracy
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Marka: Hyundai/Daihatsu
Model: ix35 4WD/Cuore VIII
Silnik: 2.0benz/1.0benz.
Wysłany: 2011-02-14, 20:53
matucha zainwestuj w terenówkę to się sam przekonasz jak tym do pracy się dojeżdża :-)od siebie dodam że komfortowo i bezproblemowo w każdych warunkach drogowych jakie mamy w PL czy to zimą czy też nowych terenach pod budowę domu A tu normalna DK na Syberii po opadach deszczu http://www.youtube.com/wa...=1&feature=fvwp
Ostatnio zmieniony przez billbill666 2011-02-14, 20:58, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum