Witam serdecznie wszystkich z Dacia Klub. Jestem nowym klubowiczem . Posiadam Dacia Arctica 1.6( benzyna +LPG Landi Renzo) ,od niedawna r.2010 Na razie trochę ponad 5kkm.Jestem jak dotychczas ogólnie zadowolony z użytkowania , na razie , jest wszystko OK. Chętnie skorzystam z wymiany doświadczeń , z klubowiczami a także sam chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. . Dotychczas . posiadałem kilka malucħów, 2 Nysy, 4 Żuki ,2 skody 105, Faworit ,Felicję (obie na gaz) ,a ostatnie 3 lata Kia Rio CRDI 1.5 :-> (diesel) -przekażę swoje spostrzeżenia nt. w/w . Pozdrawiam wszystkich -,MIŁEGO DNIA
witaj Dracco w Klubie
przymierzam się do montażu instalacji LPG, czytając Twoje powitanie widzę, że z "gazem" miałeś sporo do czynienia... mam w związku z tym kilka pytań; czy jesteś zadowolony z obecnie używanej instalacji Landi Renzo? czy rozmawiałeś z kimś z Renault nt. zachowania gwarancji po zamontowaniu gazu? są co prawda oddzielne wątki dot. instalacji LPG ale im więcej wiedzy tym łatwiej podjąć decyzję
akofreda napisał/a:
O Dacii model Arctica przyznam się nie słyszałem;)
Może to jest oznaczenie wersji wyposażenia?
w profilu jest podany model ...
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 16:31 LPG
LPG gdy zleca się u dealera, przy kupnie auta tzn. montażu to 9 ok.3500zl. ) ale ma się i gwarancję servisu i optymalne rozwiązanie ,gdyż dealer raczej ma sprawdzonych podwykonawców na LPG więc to chyba raczej wygodne i ważne .
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 17:00
akofreda napisał/a:
Witaj.
O Dacii model Arctica przyznam się nie słyszałem;)
Może to jest oznaczenie wersji wyposażenia?
Arctica to oczywiście wersja.
Gość
Wysłany: 2011-02-09, 17:08
TD Pedro, Jestem zadowolony z LPG ,działa b. precyzyjnie i to naprawdę ma sens. Gwrancji też nie tracę , bo dealer zlecił sprawdzonemu podwykonawcy.
Witam,
Od wczoraj jestem, oby szczęśliwą, posiadaczką nowej Daci Sandero Stepway 1.5 dci w wersji 90 konnej. Póki co to już ją ochrzciłam bo jadąc dzisiaj do pracy dostałam mandat za prędkość:) - sprytna jestem:). Chętnie skorzystam z rad i doświadczeń posiadaczy Daci szczególnie jeżeli chodzi o dotarcie silnika, bo to pierwszy raz mam auto z salony:). POZDRAWIAM
witaj w Klubie ewka4
a jakie to imię na chrzcie nadałaś?
ewka4 [Usunięty]
Wysłany: 2011-02-15, 10:32
no i już jestem po pierwszej wizycie w serwisie idzisiaj znowu musze:( coś mi brzęczy podobno osłona termiczna się odgieła i uderza o bak. bez sensu. A imię?? mam z tym duży problem, ale jeszcze nie nadane:):) HELP:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum