ostatnia pozycja na liście. Jak rozumiem tylko dla posiadaczy samochodów bezkluczykowych, ale koncepcja słuszna, jak sobie pomyślę że mógłbym silnik auta odpalić z domu, jeszcze przed wyjściem z niego w zimie, to mi się robi ciepło
ale to przecież niekoniecznie bezkluczykowego...
w czymś starym facet połączył starą nokię ze stacyjką, kupił jej jakiegoś sima i jak dzwonił na nokie to kręcił rozrusznikiem :)
Także to jest do zrobienia, co więcej myślę że problemem nie byłoby zabezpieczyć to tak, żeby ew. pomyłka nie ukradła Ci samochodu ;P, np poprzez jakiś kod który należy wstukać po połączeniu ;)
Ostatnio zmieniony przez czaju 2011-07-31, 05:43, w całości zmieniany 1 raz
a jak dzwoni przedstawiciel handlowy to autko nie odbiera, :))
Choć ostatnio wypatrzyłem u mnie udarmową usługę polegającą na tym że jak przychodzi połączenie z numeru którego nie widzę to mój telefon grzecznie przeprasza i oznajmia że ja akurat nie życzę sobie takich połączeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum