1/mam Dustera 1.6 benzynka. Ocena 6 !!! Zrobiłem ekstra wybór. Jeździłem wcześniej ASX, Skoda JETI, Hunday x35 ( nastepca ) Za54 tys wszzystko !!!. Po co się kredytowac i zapożyczać na szpaner ? . Za 54.tys mam odpałowy ssmochód, spoko, slachta tak jeździ, a nie burak, i utrałem nosa mądralom w RAVie , (bo trzba umieć jeździć first ) kultralrnie i mając tylko 105KM! w zupełności jednak starcza !!!
2/ nigdy dotąd nia zaczepiało mine tak wie osób: ja jeżdzi ?
3/nigdy dotąd nie słyszłem "pochlebst" na parkingu (ale fajny ten brąz...)
Wiosek mojej żony: nie reklamuj głupku swojego fajnego autka, bo będzie za dużo ludzi nim jeżdziło......
4/DUSTER to jednak marka , Francuzu z marketigu - Brawo !!!
R
Gratuluje wyboru i zadowolenia. Nie tylko Dustery tak mają ogólnie Daćki bardzo przyciągają uwagę Ja przesiadłem się z FSO 125 i obserwowałem podobne reakcje Ludzie na stacjach benzynowych, parkingach gapią się i wypytują. Stwierdzenia, że Rumuni robią dobre samochody są już codziennościa:) Jeszcze raz zadopwolenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum