Dla Fanów Daci z pomorza i okolicy Autoryzowany Serwis Renault/Dacia Adamowscy ze Starogardu Gdańskiego organizuję jutro (07-06-2014) piknik Daci w ośrodku "Hubertus" ul. Peplińska 8; Rokocin.
Start o 17:00
Myślę, że warto odwiedzić, bo jest tam stadnina to i pare koni do Daci można dodać
Ostatnio zmieniony przez laisar 2014-06-06, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
Dla Fanów Daci z pomorza i okolicy Autoryzowany Serwis Renault/Dacia Adamowscy ze Starogardu Gdańskiego organizuję jutro (07-06-2014) piknik Daci w ośrodku "Hubertus" ul. Peplińska 8; Rokocin.
Start o 17:00
Myślę, że warto odwiedzić, bo jest tam stadnina to i pare koni do Daci można dodać
Jedziemy do Rokocina zapowiada się duża impreza przy okazji pikniku Dacii jest tam również 40-lecie firmy i zabawa taneczna z zespołem
Witam!
Byliśmy tam impreza wyśmienita dużo jadła i jeszcze więcej picia
Troszkę nie tak bo nikt nie podziękował Adamowskim za ich dobrą robotę Pozdrawiam
Lucjan z Gdańska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum