Serdecznie pragnę się przywitać ze wszystkimi użytkownikami forum. Jak widzę, niektórzy z Was trochę czekali na swoje auta, ja otrzymałem je po 3 miesiącach. Odbieram je dopiero jutro, także nie wiem czego tak naprawdę się spodziewać po tym aucie. Wiedzę dotyczącą mojego wyboru zasięgnąłem z internetu oraz opinii znajomych którzy będąc za granicą widzieli te auta w użytku. Czyli krótko mówiąc musi być coś na rzeczy... Opinie o tych autach są bardzo dobre, więc nic innego mi nie przyszło do głowy jak sprzedać paliwożernego mercedesa i ruszyć do salonu. Jutro się okaże jak sprawdza się Duster benzynowy (nie jestem zwolennikiem diesli). Pozdrawiam
Nie tak dawno ktoś zmieniał 6letniego Jeep'a na Dustera, teraz szlachetna Mercedes...
To chyba trochę grube zderzenie rzeczywistości - chociażby materiały wnętrz...
Tylko czekać aż Duster, Sandero i Logan będą w Polsce tak pożądane na rynku wtórnym jak Touareg, Golf i Passat :P
Hejka Wam.
Odpowiadam na pytanie, czy były jazdy próbne? Tak były, w sumie tylko jedna z silnikiem diesla. Auto od razu mi się spodobało. Mam ją już kilka dni i zrobiłem 150km, nie dużo ale już coś. W pracy to ludziska nie mogą się nadziwić co to jest , niektórzy udają, że nie widzą, ale gul ostro śmiga haha. Auto naprawdę udane, wszystko jest na swoim miejscu. Z tym moim mercedesem słuchajcie to były przeboje z blacharką, bardzo szybko wychodziła ruda i był bardzo wadliwą wersją, trafiłem na parcha. Ogólnie merce skończyły się na wersji W124, potem to już jeden bubel... Gdybyście organizowali jakieś spotkania, to jestem za. Fajnie by było spotkać się w miłym gronie rozsądnych osób. Pozdrawiam Was gorąco.
Ostatnio zmieniony przez magi 2011-07-22, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Wiele osób ma z tym typem samochodu problem, że to Dacia, że to niepewne, że to i tamto. Teraz nie ma już dużej różnicy pomiędzy samochodami tej klasy, nie wspominając o mercach, bmw itp. Ja zakupiłem to auto tylko z ekonomicznego względu. W miarę małe spalanie, ładny wygląd, idealny do jazdy terenowej, dobra cena itp . Gdybym chciał merca ML, to za kilkunastoletniego trzeba by było dać tyle co za Dacie, nie ma sensu...Już się naciąłem na używanym MB . Tak mam spokój, leję tylko do baku i nic mnie innego nie obchodzi, jedynie nie przekraczać 3 tyś obrotów do przejechania 2000km, a mam już 250
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum