Witam,
po wieloletnim użytkowaniu aut marki Skoda, zarówno przez mojego ojca wcześniej, jak i przeze mnie samego, gdy odebrałem już 'plastik', postanowiłem spróbować czegoś innego.
W piątek lub poniedziałek odbieram czerwone sandero stepway. Obym się nie zawiódł na tej zmianie marki.
_________________ Pomogę w naprawach każdej marki -->pw
722322527
Pamiętaj, że w przypadku nowego auta to kierownik ma największy wpływ na to co będzie czekać auto w przyszłości. Marka, jak marka. Może normy nie są tak restrykcyjne jak w przypadku niektórych firm, ale jak będziesz dbał przede wszystkim o motor od pierwszych kilometrów, będziesz przestrzegać wszelkich zaleceń to od piątku będziesz najszczęśliwszym kierowcą wśród rodziny i znajomych
O dobrych radach co wolno, czego nie wolno, a co należy zrobić przeczytasz na Naszym Forum.
To nie pierwsze nowe auto, z jakim mam do czynienia, więc wiem co w trawie piszczy
To poza tym element mojego wykształcenia. Na razie, już nie mogę się doczekać.
722322527
Witaj!
Ja użytkuje już ponad pół rok i oprócz niewielkich regulacji w instalacji LPG wszystko chodzi jak najbardziej w porządku.Jak na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony I tobie życzę tego samego.
To nie pierwsze nowe auto, z jakim mam do czynienia, więc wiem co w trawie piszczy
Po wpisie, wnioskuję że będą to Twoje pierwsze nowe, cztery kółka. Multum opinii pochodzi od użytkowników samochodów "wtórnych", a nie oszukujmy się - dużo osób kupuje tanie marki jako tanie muły robocze, nie przejmując się nader ich stanem, nie zwracając uwagi na eksploatację by później wystawić je na sprzedaż. Stąd między innymi biorą się uprzedzenia. Ty będziesz miał ten szeroko pojęty komfort ukształtować samochód (i markę )
Jak dbasz, tak masz
Piotrula napisał/a:
To poza tym element mojego wykształcenia. Na razie, już nie mogę się doczekać.
Podniecenie sięgające zenitu w drodze do salonu... skąd my to znamy
Użyj szukaczki, jest ciekawy temat dotyczący odbioru. Znajdziesz tam parę cennych rad. Dla zachęty, dodam, że musiałem przypomnieć przy wydaniu, o komplecie śrub do zapasu (Stepway ma felgi ze stopów lekkich).
Raz jeszcze - szerokości!
_________________ ---
Stepway
Ostatnio zmieniony przez Stepway 2011-07-21, 15:02, w całości zmieniany 2 razy
E tam, w przypadku Dacii "kierownik" ma łatwo - tego samochodu nie da się zajeździć ;p
Uważaj na pierdółki o których pisano na forum i masz kilka lat spokoju. Skoro jednak jesteś mechanikiem to ten samochód jest w sam raz dla Ciebie i na pewno pokochasz prostotę rozwiązań :)
Użyj szukaczki, jest ciekawy temat dotyczący odbioru. Znajdziesz tam parę cennych rad. Dla zachęty, dodam, że musiałem przypomnieć przy wydaniu, o komplecie śrub do zapasu (Stepway ma felgi ze stopów lekkich).
Auto już drugie, pierwsza była Octavia Tour. Teraz oddałem ją mamie.
Co do tematu o odbiorze- nieśmiało przyznam, że czytuję Was od miesiące i pewne posty mam nawet wydrukowane.
Dziś nikt sie nie odezwał, więc autko pewnie do odbioru w poniedziałek. Ehh, jeden z dłuższych weekendów życia mnie czeka.
722322527
Marka: Daćka i "łopel"
Model: Duster 4X4
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 912 Skąd: z Powołania ;-P
Wysłany: 2011-07-21, 21:19
Witaj
Autko jakie jest każdy widzi. Życzę dobrego sprawowania się.
Do części naszych autek miałem i nadal mam sentyment (biała dama, platynowa torpeda, srebrny rycerz, błękitna fala), część jest dla mnie obojętna (pomarańczowy kaszlak, czerwona barykada, oliwkowy jaszczomb), części nie lubiłem (zielona trumna) mimo, że mnie nie zawiodła. Powody - dla mnie tajemne. Opalonego wampira zaczynam poznawać. Zaczynam mieć sympatię. Mam nadzieję, że z wzajemnością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum