Marka: Dacia, BMW
Model: Duster, Seria 5 E39
Silnik: 1.6/105KM, 3.0/231KM
Rocznik: 2010, 2002
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Wrz 2010 Posty: 366 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-08-19, 14:10
Bardziej odpowiednim przeciwnikiem jest Nissan Quashqai lecz nie wiem czemu ale w mediach "boja" sie tego pojedynku. Sa to blizniacze modele, na ktorych mozna dokonac egzekucji lub blogoslawienia konkretnych rozwiazan. W moim linku sa foty potwierdzajace moje slowa https://picasaweb.google.com/116433022161345720109/DaciaDusterVsNissanQashqai
Ostatnio zmieniony przez Daster 2011-08-19, 14:10, w całości zmieniany 1 raz
Bardziej odpowiednim przeciwnikiem jest Nissan Quashqai lecz nie wiem czemu ale w mediach "boja" sie tego pojedynku. Sa to blizniacze modele, na ktorych mozna dokonac egzekucji lub blogoslawienia konkretnych rozwiazan. W moim linku sa foty potwierdzajace moje slowa https://picasaweb.google.com/116433022161345720109/DaciaDusterVsNissanQashqai
było kilka razy porównanie ale bez wskazania zwycięzcy
Marka: dacia
Model: duster II
Silnik: 1,5 dci 110 KM 4x4 / 1,5 dci 110 KM 4x4
Rocznik: 2011 / 2014
Wersja: Laureate
Wysłany: 2011-08-20, 12:03
pisałem juz kiedyś na forum, że mam niejasne i niczym nie poparte przeczucie, że duster jest tak naprwdę jednym z projektów kaszki nissana, który nie wszedł do produkcji. Te same proporcje, z daleka się można pomylić wręcz, niektóre podobne podzespoły...
pisałem juz kiedyś na forum, że mam niejasne i niczym nie poparte przeczucie, że duster jest tak naprwdę jednym z projektów kaszki nissana, który nie wszedł do produkcji. Te same proporcje, z daleka się można pomylić wręcz, niektóre podobne podzespoły...
pewnie tak jest . Pełno jest takich urządzeń , które zachowują swoje właściwości ale są przeznaczone do różnej kategorii konsumentów.
Właśnie porównuję dwa radiotelefony Kenwood i Navcom. Do 12.00 robią Kenwooda a po 12.00 Navkoma. Lepiej wyglada na zewnątrz K ale wszystkie parametry i wyposażenie są identyczne. Nie zawsze opłaca mi się kupować firmowy sprzęt.
Daćka też jest ok ale szkoda , ze nie ma np więcej schowków, przerywanej pracy tylnej wycieraczki itd
Duster to chyba model pośredni miedzy samochodem uzytkowym a miejskim. To nowy trend w obecnej motoryzacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum