W fabryce w której pracuje też jest system SAP i zdarzyło się raz, że u nas padł a konkretnie w centrali w Niemczech na parę dni (ok. czterech), ale nasz zakład był przygotowany na coś takiego, mamy system awaryjny, a u Czechów chyba brak.
Jak się za przeproszeniem spierdoliło implementację, oszczędza na testowaniu nowej funkcjonalności lub zrobieniu prawidłowego klastra niezawodnościowego to się później płacze i płaci.
A jeszcze może korzysta z outsourcingu w Indiach to mamy efekt jaki mamy.
Żeby nie było siedzę w branży SAP od 10 lat.
A ja zawsze myślałem, że SAP to Skoda Auto Polska.
Już pracowałem, gdy w 1999 roku robiliśmy w firmie manewry przed Y2K - zapas wody pitnej, świeczek, telefony na korbkę, samokopiujące druki faktur i wydań zewnętrznych...
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate
Wysłany: 2011-12-14, 19:27
DrOzda napisał/a:
Jak się za przeproszeniem spierdoliło implementację, oszczędza na testowaniu nowej funkcjonalności lub zrobieniu prawidłowego klastra niezawodnościowego to się później płacze i płaci...
A ja myślę - nie, w zasadzie jestem pewien, popełnili czeski błąd i się spier..... .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum