Wysłany: 2012-02-02, 20:23 Witam wszystkich klubowiczów !
Hej.
Szukam Dustera, który by mnie zadowolił.
Myślę o aucie lekko uszkodzonym z dobrym wypasem lub bezwypadkowym od pierwszego właściciela.
Dlaczego ?
Nie chcę się liczyć z dużym spadkiem wartości nowego auta.
Po za tym auto, którego potrzebuję, Renault w Kutnie wyceniło na 59 000 zł.
Na razie tyle nie posiadam.
Mógłbym kupić nowego za trochę ponad 40 000 zł, ale takie auto nie spełniłoby moich oczekiwań.
Potrzebuję auta rodzinnego z dobrym wyposażeniem, dlatego chcę kupić auto używane.
Jeszcze jedno
Obecnie jestem użytkownikiem Forda Galaxy 2001 i Puga 206 1999.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez laisar 2012-02-03, 09:44, w całości zmieniany 2 razy
Co do tematu powitań to daciaklub jest jedyne w swoim rodzaju i dlatego tak jest.
A tak na poważnie to masz swój temat, w którym możesz zamieszczać zdjęcia autka, opisy, pytać, itd.
Sorry ale nie Logan MCV.
Mam złe skojarzenia z Loganem.
Tylko i wyłącznie Duster
Chociaż też nie byłem co do niego pewien aż do dzisiaj kiedy go sobie obejrzałem.
Co prawda widziałem niedociągnięcia w nim ale lubię dłubać przy aucie i sobie poradzę z drobnostkami
Właśnie !
Co forum to inaczej.
Nie wiedziałem, że tutaj się prezentuje swoje auta
... Ale tylko jak się Dustera dorobię w garażu to na pewno zdjęcia wstawię
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-02-02, 21:23
witam - kolega powyżej ma słuszność, mało aut na rynku, wszystkie młode, nikt na razie nie chce się pozbywać, są za fajne
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-02-02, 22:26
mim napisał/a:
Może być z zagranicy, może nawet lepiej bo lepiej wypasiony będzie ;)
nie sądzę, ukompletowanie jest podobne a wersja Laureate plus parę dodatków ma praktycznie wszystko,co potrzebne
Irytującym drobiazgiem jest brak szyb elektrycznych z tyłu w LAUREATE.
Tak, wiem że kosztują tylko 310zł ale to powinien być standard.
Czy można zamówić radio z wbudowaną nawigacją (wiem, że w konsoli nie można wbudować fabrycznie), bo dealer powiedział, że są tylko Mio i Tomtom do przyklejenia na szybę
Wysłany: 2012-02-03, 15:14
a najlepszy numer to sięganie do podnośników z tyłu - wysuwamy prawą łapę do tyłu i macamy wzdłuż tunelu. Macanka idzie mi coraz lepiej - jak posadzimy z tyłu na środku kanapy jakąś atrakcyjną panią i trafimy na jej kolanko - zawsze można zwalić winę na te podnośniki
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-02-03, 15:16, w całości zmieniany 2 razy
a najlepszy numer to sięganie do podnośników z tyłu - wysuwamy prawą łapę do tyłu i macamy wzdłuż tunelu. Macanka idzie mi coraz lepiej - jak posadzimy z tyłu na środku kanapy jakąś atrakcyjną panią i trafimy na jej kolanko - zawsze można zwalić winę na te podnośniki
No właśnie
W Reno Duster jest zdecydowanie lepiej to rozwiązane (wstawił bym zdjęcia ale internet jest taki zamulony, że niestety )
Głownie dlatego, że dość świeży
Miałem na oku także Volvo XC90, ale było by to auto już zjeżdżone no i miało by już 8-9 lat.
Prestiż... wiem, ale jednak potrzebne mi auto bezawaryjne, a tam było by już pewnie dużo do roboty.
Duster nieźle wygląda i jest dla mnie odpowiedni.
Mam wiele planów co do niego (np. zamierzam poprawiać fabrykę, czyli głównie wykończenie wnętrza).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum