Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2011-11-05, 22:16 Duster w Automaniaku tvn turbo
widziałem zajawkę:)
Jutro o 11 - gościu, który prowadzi legendy prl popierdziela dusterem po szutrach i skacze nim na hopkach:) gada coś o najtańszym 4x4
Tia... ktos ma do niego maila? Jako ten ktory dostal odpowiedz z Renault Polska, ze testowany w Euro NCAP duster to nie laureate i nie mial napinaczy chetnie wyslal bym do niego maila w tej sprawie :)
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2011-11-07, 08:10
Fakt, że prowadzący najlepszy nie jest ale ta jazda po szutrach była nawet fajna.
Osobiście już widziałem tyle filmików z Dusterem jeżdżącym po błocie, piachu, kamieniach, śniegu i wodzie, że ten teścik był nawet miłą odmianą - Dustera popieprzającego ponad stówą przez las jeszcze nie widziałem:)
Chłopaki z automaniaka próbują zrzynać formułę testowania samochodów znaną z Top Gear, niestety na razie robią to bardzo nieudolnie ale zawsze to coś innego:)
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2011-11-07, 08:12, w całości zmieniany 1 raz
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 239 Skąd: Polska
Wysłany: 2011-11-07, 18:58
tomala72 napisał/a:
Chłopaki z automaniaka próbują zrzynać formułę testowania samochodów znaną z Top Gear
Trafne spostrzeżenie. W dodatku prowadzcy próbuje kopiować styl prezenterów TopGear. Wcześniej w programie Legendy PRL-u, w swoich monologach usilnie naśladował Bogusława Wołoszańskiego. W rozmowach z gośćmi był już zupełnie inną osobą. Mimo sporego stażu w telewizji, red. Mikiciuk wciąż chyba szuka swojej medialnej tożsamości.
Eeee tam, chłopaki z TG to by skasowali na zakończenie Dustera. Najpierw go by wychwalali a potem by zniszczyli w widowiskowy sposób.
Albo by zrobili by czasówkę na Torze TG Dusterem ale tym 850KM i wmawiali że to fabryczny model
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Co do automaniaka też odniosłem takie wrażenenie, nieudolna kopia top gear, już nawet tego nie oglądam. Za to świetnie ogląda się programy prowadzone przez Adama Kornackiego jak zakup kontrolowany czy moto on gdzie testuje naprawdę konkret fury.
_________________ Jeep ZJ 5.2 V8, to był super samochód.
Ostatnio zmieniony przez lisek 2011-11-07, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Duster zaprezentował się fajnie. Nie spodobało mi się otwieranie drzwi przez "Miękkiegokciuka" , kiedy wpadł do rowu, krawędź drzwi dwukrotnie uderzyła o kamienie. No ale taki już to jest los testówek.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum