http://www.auto-motor-i-s...anie-12678.html
- nie wiem czy to tylko moje projekcje, ale mam wrażenie, że redaktor z trudem tłumi entuzjazm dla "Kurzaczka" nawet wtedy, kiedy już naprawdę musi napisać o obowiązkowych daćkowych plastikach <:
Roman Popkiewicz napisał/a:
Jak na ten przedział cenowy, kabina Dustera jest ogromna, bardzo dobrze - to warto podkreślić - zmontowana, chociaż oczywiście z tworzyw, które łudząco przypominają tani plastik
Poza tym - całkiem rzeczowo: krytycznie, ale z dostrzeżeniem zalet i uwarunkowań.
(...Przynajmniej względem Dacii, bo Juke'owi się dostało, że hej, a "wygrał" oczywiście VW <: ).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2011-11-20, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Muszę powiedzieć, że w salonowym Sandero śmierdziało. Może i nowym, ale niezbyt miły zapach to był. W zamówionym, o dziwo, zapach był zupełnie inny (miła niespodzianka przy odbiorze). Nawet po roku okazjonalni pasażerowie twierdzili, że "nowością pachnie" :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum