Adminie proszę o zajęcie stanowiska. Nie to, żebym miał coś przeciwko takim zapytaniom, czy przeciw jakiejkolwiek komercji, ale mam przeciw wjazdowi w dyskusje na forum. Oczywiście forum jest otwarte dla wszystkich, ale może dodać dział "dla komercyjnych" i tam przenieść ten post? Razem z ewentualnymi innymi komercyjnymi.
Dobrze świadczy o autorach fakt umieszczenia w tym właśnie dziale. Widać, że ktoś u nich myśli. Sama prośba także jest zrozumiała.
dodane 4 stycznia - o czymś takim właśnie myślałem
Ostatnio zmieniony przez laisar 2012-01-04, 09:00, w całości zmieniany 2 razy
Jeżeli reklama jest jednorazowa, najlepiej związana chociaż z motoryzacją, jak już nie z Dacią, a do tego we właściwym dziale (gdzie już przeniosłem przedmiotową) - to mnie osobiście jakoś bardzo nie przeszkadza. Gdyby jednak kolektyw klubowy uradził "żadnych reklam", to też płakać nie będę...
Inaczej....
Serwis....o ktorym mowa, sam oglasza sie na forum Dacii. OK...chca sie wypromowac pod "przykrywka" opinii itd
...jest tylko jedno ALE....i to "ale" powoduje ze juz wyrobilem sobie opinie serwisu i ...zwyczajnego "myslenia"-skoro "oglaszaja sie" na forum dacii...to dlaczego w markach samochodow...nie ma Dacii???????
Ostatnio zmieniony przez tweeciak 2012-01-04, 07:40, w całości zmieniany 1 raz
może dlatego, że nikt takiego ogłoszenia dotychczas nie wystawił... jest to portal z darmowymi ogłoszeniami i każdy kto tylko ma ochotę może sobie swoje ogłoszenie umieścić...
(nie mam z portalem nic wspólnego ale tematycznie jest zbieżny z naszym forum i mi nie przeszkadza)
Cytat:
chca sie wypromowac pod "przykrywka" opinii
też tak to postrzegam...
Ostatnio zmieniony przez TD Pedro 2012-01-04, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum