Wysłany: 2012-01-09, 10:17 DUSTER - roczniaki i dwulatki do raportu!
Witam wszystkich,
Minęły już dwa lata od wprowadzenia Dustera do sprzedaży - fajnie byłoby zebrać w jednym miejscu opinie/wrażenia/doświadczenia podsumowujące rok/dwa lata spędzone z Dusterem (zalety - głownie, wady-na pewno niewiele, przydatne informacje, radzenie sobie w kopnym śniegu oraz innych równie atrakcyjnych warunkach przyrody itp).
Myślę, że byłby to wątek bardzo wartościowy dla myślących o zakupie Kurzowej Drakuli oraz doskonała lektura dla oczekujących na odbiór (czyli na przykład dla mnie... )
Będę wdzięczna (i nie tylko ja, zapewne) za ochocze bogate wpisy.
PS Nie doszukałam się takiego tematu na forum (jeśli niedowidzę , to niech admin temat przeklei albo coś...)
_________________ Były: kaszlak,fiesta, Corolla, mercedes 190, laguna kombi, cherokee, musso (ble), był scenic RX4 , jest ford escape (4x4), i JEST: DUSTER (4x4)
Jeśli chodzi o wrażenia, to zazwyczaj forumowicz tworzy własny wątek o swoim aucie i tam przelewa wszystkie swoje zachwyty i żale (jeśli takowe się zdarzają) ;) Lub w innych wątkach tematycznych.
Ostatnio zmieniony przez mrówa 2012-01-09, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia, BMW
Model: Duster, Seria 5 E39
Silnik: 1.6/105KM, 3.0/231KM
Rocznik: 2010, 2002
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Wrz 2010 Posty: 366 Skąd: Białystok
Wysłany: 2012-01-09, 11:41
Mysle ze ciekawszym projektem bylaby ankieta z wyszczegolnionymi najczesciej wystepujacymi usterkami w danym modelu zebranymi na podstawie postow lub tematow. To bylaby ciekawa lektura nietylko dla uzytkownikow ale i dla RP aby poprawic wizerunek marki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum