Cze witam wszystkich wampirow z trasylwanska arystokracja...niedlugo dosiade mojejego pierwszego w zyciu auta - Dustera bylo to w ostatni dzien roku 2011 zamowilem 1.6 16V 105 KM Euro5 Laureate 4x2. wstepny termin odbioru to polowa marca:) Juz na starcie mam pytnie czy dorzuca mi jakis gratis w prezencie? czy sam powinienem sie upominac o cokolwiek?
Skoro nic na umowie niema to tylko dogadywać się pozostaje o korektę umowy ale zapewne o alarmie czy nieśmiertelnych dywanikach dealer powiedział i jest to na umowie
Kurde nie wiem :/ zostawilem umowe w Stalowej Woli a teraz siedze w Kozienicach...ale nie wydaje mi sie zeby na umowie bylo cokolwiek napomniane o alarmie...:/
Witaj
Alarmem się nie przejmuj-Dustery są monitorowane przez formułowiczów!
Żaden złodziej nie może bezkarnie spojrzeć na Dustera!
Wolno tylko podziwiać i zachwycać się.
/disco nie ma?/
Zaopatrz się w uszczelkę i naklejki,a możesz spać spokojnie.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-01-07, 18:40
Siema
spróbuj się potargować o jakieś gratisy lecz na zbyt wiele raczej nie licz
Witaj w Klubie...
- w kwestii alarmu poniższe (trafniejsze być nie może ) zapewnienie
48piotr napisał/a:
Alarmem się nie przejmuj-Dustery są monitorowane przez formułowiczów!
wszystko wyjaśnia...
- o bonusach najłatwiej rozmawiać przy składaniu zamówienia, teraz może być trudniej, jeżeli jeszcze nie wpłaciłeś żadnych pieniędzy spróbuj ponegocjować...
- cierpliwości w oczekiwaniu życzę i polecam bogatą lekturę forum...
od kiedy zarejestrowalem sie na forum (czyli od wczoraj) slecze przed kompem i czytam i czytam...i ucze sie i ucze...powoli sie ucze powoli...od tego uczenia trudnego raduje sie serce i boli...najwazniejsze czesciowo wiem tzn. o co chodzi z nalepkami, ale z ta uszczelka to jeszcze nie bardzo czaje wiem ze chodzi o uszczelke z malczaka ale do czego on ama sluzyc w dusterze tego jeszcze nie wiem...
Ostatnio zmieniony przez czarli 2012-01-08, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2012-01-08, 21:12
czarli napisał/a:
... wiem ze chodzi o uszczelke z malczaka ale do czego on ama sluzyc w dusterze tego jeszcze nie wiem...
Uszczelka jest jedna z najważniejszych części naszych Daciek, gdy jej brak:
1. Mogą wystąpić objawy złego samopoczucia u właściciela.
2. Autko czuje się niedowartościowane względem innych Daciek.
3. Może nastąpić koniec świata w 2012 roku - zapowiadany przez prekolumbijskich Majów.
mam takie troche filozoficzne pytanie:
Wiadomo, ze ubranie, fryzura,kosmetyki itp. w jakis sposob okresla temperament, styl bycia i zycia oraz charakter kazdego czlowieka, nieprawdaz?? Podobnie jest z autami: bemki sa dla mlodych cwaniaczkow i dyskotekowych boysow, merole dla ludzi z klasa i powazaniem...ip,itd A co mowi Dacia duster o czlowieku....?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum