Chciałem przywitać się ze wszystkimi użytkownikami.
Na chwilę obecną nie jestem jeszcze użytkownikiem Dacii, jednak w najbliższym czasie ulegnie to zmianie gdyż przymierzam się do zakupu Dusterka.
Dlatego też od pewnego czasu spędzam po kilka godzinek w necie chłonąc wszystkie info na temat tego autka.
A że podejście do samochodów mam funkcjonalno-rozsądkowe Duster wydaje mi się idealnym dla mnie rozwiązaniem.
PS.
Mieszkam w Łodzi i dlatego też będę wdzięczny za odzew kolegów z moich okolic, bo chętnie bym zapoznał się z Dusterkiem w sposób bezpośredni
_________________ ...jeszcze nie mam Dustera...ale ciężko nad tym pracuje
przerobiłem:
Fiat Uno 1,1;Seicento 0,9;Seicento 1,1;Renault 19 Chamade; Fiat Punto.......................obecnie rower
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-01-09, 23:41
witamy w gronie ludzi rozsądnych zapraszamy do studiowania forum, to wydajnie skraca czas oczekiwania na realizację zamówienia
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-01-09, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Witaj. Ja też czekam, od września tak czekam. Plecak spakowany, buldog do tyłu wskoczy i... z tydzień mnie nie będzie - z dusterką będę się zaprzyjaźniał.
Krótkiego czekania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum