Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2012-03-19, 15:04 Spot WPR i przyjaciele w najbliższą sobotę.
Wita Was delegatura Forum na Pruszków i okolice, czyli użytkownicy _Marcin_ i project2010. Zapraszamy wszystkich chętnych z okolic i nie tylko na zapoznawczą kawkę. Będziemy na parkingu przy Tesco w Piastowie (bliżej stacji Lotosu skąd pobierzemy wspomnianą kawkę) w najbliższą sobotę, 24.03.2012, o godzinie 17.00. My też się jeszcze nie znamy, a doszliśmy do wniosku że należy to jak najszybciej zmienić. Nie planujemy nic wielkiego, po prostu spotkać się, kopnąć w oponkę i wymienić doświadczenia... Tyle na pierwszy raz. Prosimy o odzewy w tym wątku. Gorąco zapraszamy!
Wszyscy, którzy się zapowiadali przybyli
Udaliśmy się na kawę, pogadaliśmy, pooglądaliśmy maszyny... było miło
Dzięki za spotkanie i możliwość poznania w realu :)
Poniżej kilka fotek.
P1000272.JPG
Plik ściągnięto 297 raz(y) 174,6 KB
P1000275.JPG
Plik ściągnięto 277 raz(y) 181,95 KB
P1000276.JPG Od lewej: bebe, laisar, _Marcin_, pawel_w, project2010
Plik ściągnięto 287 raz(y) 204,6 KB
P1000281.JPG
Plik ściągnięto 283 raz(y) 177,34 KB
_________________ "Wszystko powinno być tak proste, jak to tylko możliwe, ale nie prostsze." A. Einstein
Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2012-03-24, 21:25
pawel_w napisał/a:
również dzięki za miłe spotkanie ;) może 1 Daćka nie czyni już wielkiego zainteresowania - ale 5 stojących obok siebie... ;)
Oj tak! Jak tylko znajdę odpowiedni kabelek (z tych "nijakich", hi, hi) wrzucę fotki Dziadka Doglądającego Daciek :)
Bardzo miłe popołudnie! Po naszym spotkanku podjechałem do najbliższego lidla, gdzie zaparkowałem obok identycznej jak moja... A miało być tak oryginalnie.. ;)
Witam wszystkich, dopiero tydzień po Waszym spotkaniu trafiłem tutaj, czego ogromnie żałuję ponieważ jestem z Piastowa i z chęcią podjechałbym na spot. Może nawet na dwie Daćki gdybym namówił sąsiadkę pozdrawiam i czekam na następny spot
Witam wszystkich, dopiero tydzień po Waszym spotkaniu trafiłem tutaj, czego ogromnie żałuję ponieważ jestem z Piastowa i z chęcią podjechałbym na spot. Może nawet na dwie Daćki gdybym namówił sąsiadkę pozdrawiam i czekam na następny spot
Witaj, na pewno jeszcze nie jedna okazja do spotkanie będzie
Pozdrawiam i zapraszam do działu Powitania, napisz tam coś o swoim autku.
_________________ "Wszystko powinno być tak proste, jak to tylko możliwe, ale nie prostsze." A. Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum