Marka: renault
Model: thalia
Silnik: 1,2 benzyna Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 1108 Skąd: krakow
Wysłany: 2008-01-27, 12:46 witam jeszcze raz
tym razem jako wlasciel thalii, czyli siostry logana. silnik 1,2 16v 75 KM. rocznik marzec 2007. chcialem logana bo dla mnie zdecydowanie ladniejszy i silnik podstawowy 1,4. no ale padlo na thalie. na razie trudno ocenic po 130 km, ale po przesiadce z uno 0,9 wrazenie musi byc pozytywne, choc uwazam, ze uniak to swietne autko. uno idzie do syna, nam zostaje kredyt do splacenia. bede sie dzielil z Wami uwagami i pozostaje dalej fanem dacki. pozdr
Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-27, 13:54 Re: witam jeszcze raz
jurek napisał/a:
tym razem jako wlasciel thalii, czyli siostry logana. silnik 1,2 16v 75 KM. rocznik marzec 2007. chcialem logana bo dla mnie zdecydowanie ladniejszy i silnik podstawowy 1,4. no ale padlo na thalie. na razie trudno ocenic po 130 km, ale po przesiadce z uno 0,9 wrazenie musi byc pozytywne, choc uwazam, ze uniak to swietne autko. uno idzie do syna, nam zostaje kredyt do splacenia. bede sie dzielil z Wami uwagami i pozostaje dalej fanem dacki. pozdr
Gratulacje i napisz pozniej jakie wrazenia z jazdy
Gratulujemy i liczymy na pozostanie w DaciaKlub Polska...
Marka: Renault
Model: Thalia
Silnik: 1.4 16V 100 kM
Rocznik: 2008 (III)
Wysłany: 2008-01-27, 18:43
Również gratuluję. Prawdopodobnie za kilka tygodni nabędę również thalię, więc oczekuję z niecierpliwością pierwszych spostrzeżeń z przesiadki z Uno (tym bardziej, że również i ja nim obecnie jeżdżę).
Marka: renault
Model: thalia
Silnik: 1,2 benzyna Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 1108 Skąd: krakow
Wysłany: 2008-01-27, 21:05
Bog Wam zaplac ludzie za dobre slowa. zona parla na thalie, ja chcialem jeszcze poszukac logana. oczywiscie jestem na forum, bo mi sie tu podoba, jest atmosfera zyczliwosci. przegladam tez poradnik auto-swiata, i roznie z tym bywa. bede sprawozdawal co i jak , ale jezdze niezbyt duzo w ciagu roku. robie natomiast 2 przeloty rocznie do Monachium i to juz jest niezly sprawdzian. uno tez zaliczylo 10 takich wyjazdow, i musze powiedziec, ze jak na tkie autko to swietnie sie spisywalo. z Krakowa do Munichowa 950 km drzwi do drzwi, z kilkoma postojami jechalem 12 godzin. pozdr
Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-27, 21:50
jurek napisał/a:
Bog Wam zaplac ludzie za dobre slowa. zona parla na thalie, ja chcialem jeszcze poszukac logana. oczywiscie jestem na forum, bo mi sie tu podoba, jest atmosfera zyczliwosci. przegladam tez poradnik auto-swiata, i roznie z tym bywa. bede sprawozdawal co i jak , ale jezdze niezbyt duzo w ciagu roku. robie natomiast 2 przeloty rocznie do Monachium i to juz jest niezly sprawdzian. uno tez zaliczylo 10 takich wyjazdow, i musze powiedziec, ze jak na tkie autko to swietnie sie spisywalo. z Krakowa do Munichowa 950 km drzwi do drzwi, z kilkoma postojami jechalem 12 godzin. pozdr
Jak miałem Clio II w serwisie strasznie narzekali na Thalię. Ale mi się wydaje, że jak ktoś dba, to autko się odwdzięczy przyjemną eksploatacją. Thalia ma w miarę przytulne wnętrze. No zawsze to sedanik na bazie udanego moim zdaniem wozu - Clio II. Czekam na relacje. Szerokości
_________________ 102 000km zadowolenia za kierownicą Dacii.
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
O, wypraszam sobie w imieniu mojej małżonki (; - nam obojgu MCV-ka szalenie się spodobała od pierwszego wejrzenia!
A widzisz ja parłem na MCV a moja ukochana na Logana, za co jestem jej wdzięczny, gdyż pewnie bym tej przestrzeni nie wykorzystał.
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Marka: Renault
Model: Thalia
Silnik: 1.4 16V 100 kM
Rocznik: 2008 (III)
Wysłany: 2008-04-07, 21:05
To i ja się podepnę pod temat Jurka
Podobnie jak i Jurek witam "ponownie"... równiez po przesiadce z Uno na.. Thalię.
Od środy jestem posiadaczem takowej w wer. 1.4 16 V. Jako że siostra to logana, wiec pozwole sobie kilka razy coś na ten temat skrobnąc jeszcze nie raz, a i z pomocy szanownych forumowiczów, których wiedzę sobie b.cenię, zapewne nieraz skorzystać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum