W zeszły czwartek stałem się posiadaczem tych oto 4 kółek:
1,6 MPI, LPG fabryczne Landi Renzo, 7 os. Radio z Blueetooth, czujniki cofania / półka nad pasażerami i praktycznie chyba wszystko inne, możliwe do zamówienia
Jak narazie zrobiłem tylko kilkadziesiąt km.
Założyłem już oponki zimowe i tyle
Brak dekla prawej strony z przodu - odbieram w poniedziałek, bo już zamówiłem. Nowy 48zł.
Jak na razie to tyle
Na dzień dzisiejszy jestem właścicielem Stepway'a z 2010 i tego MCV. No i w rodzinie mam jeszcze Dokkera
Prawdopodobnie w najbliższym czasie zamontuję jeszcze hak holowniczy.
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Ostatnio zmieniony przez matucha 2013-11-02, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Gratulacje!
Kołpaki niestety dość drogie, też musiałem jeden dokupić w podobnej cenie. A czujniki cofania bardzo się przydadzą, bo widoczność do tyłu w MCV jest taka, jaka jest. Sprawdź tylko, czy montaż haka nie koliduje z działaniem czujników; chyba że hak jest demontowalny a czujniki można wyłączać przy założonym haku.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-11-03, 10:49
gratulacje, wielkie i praktyczne auto
zaczynam powoli rozglądać się za czymś identycznym (zlecenie kuzyna)
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2013-11-03, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum