Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.2TCe
Rocznik: 2013
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Paź 2012 Posty: 123 Skąd: Św. Katarzyna
Wysłany: 2013-02-20, 13:58 hojnorkowa lodzia
No i jest :) choć miesiąc przed terminem to i tak nie mogłem się doczekać. Wczoraj przyjechałem z miasta Świętej Wieży :)
1.2TCe, 7os, Laureatka + skóra + full elektryka + radio + piąte koło
+ demontowalny hak dacia + alarm dacia + hlapacze dacia + dywaniki dacia
+ FNS
tak na gorąco:
jestem pod ogromnym wrażeniem silnika. była to dla mnie wielka niewiadoma. byłem trochę przestraszony moimi subiektywnymi doświadczeniami z Lodgy MPi i dCi(90) ale jest super! silnik cichutki, elastyczny, po prostu super (leciałem autostradami i dla prędkości 110km/h jest 2500obr). ciągnie jak... a nie powiem bo dzieci mogą czytać
co mnie wnerwia:
- szyby bez automatycznego opuszczania i domykania (przynajmniej dla kierowcy)
- włącznik wycieraczek - przez ostatnie 3 lata włączałem wycieraczki do góry. teraz trzeba w dół
- radio - co za pomysł żeby największe i jedyna pokrętło służyło do strojenia ręcznego a nie do regulacji głośności?? btw - ilu z Was znalazło pokrętło w joysticku?? )
no i na koniec. przed zakupem nowego auta warto posprzątać garaż. z kia było tyle miejsca że swobodnie można było przejść:
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum