Marka: Renault
Model: Twingo
Silnik: 1.2
Rocznik: 1997 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lip 2012 Posty: 1 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-07-20, 13:47 Witam wszystkich
Od około roku systematycznie czytuję forum - wiąże się to rzecz jasna z zamiarem zakupu rodzinnego dzieciowozu typu Lodgy.
Poprzednio przymierzałem się do Dustera, jednak po jeździe testowej jakoś czar prysł - auto okazało się zbyt ciasne w środku jak na moje wcześniejsze wyobrażenia.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-07-20, 16:23
witaj - Lodgy to dobre rozwiązanie, ale w takiej jak ty sytuacji brałbym pod uwagę również Dokkera, którego można doposażyć do rozsądnego poziomu
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-07-20, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
zamiarem zakupu rodzinnego dzieciowozu typu Lodgy.
Poprzednio przymierzałem się do Dustera, jednak po jeździe testowej jakoś czar prysł - auto okazało się zbyt ciasne w środku jak na moje wcześniejsze wyobrażenia
Nie wiem, w którą konkretnie stronę brakowało centymetrów, więc warto się dokładnie przyjrzeć wymiarom, bo nie licząc trzeciego rzędu, to kabiny są dość podobne:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum