Witam ze jestem osoba w miare publiczną to witam z nazwiska.
Mieszkam w niemczech na stale i mam tu firme zajmujaca sie drzewami .
Praca z drzewami to praca sezonowa glownie zima,wiec trzeba se znalesc zajecie w cieple dni wiec malarz i uslugi remontowe.
Obie uslugi staram sie robic na najwyszym poziomie i obie sa moim zawodem wyuczonym.
a mam ok 30 lat i ze niedawno rozbilem A6 i potrzebuje nowego pojazdu to padlo na logan express / van biala wersja nie ma zadnego guzika heeeeeeeeeee jedyne co ma to hak i sciane dzialowa. pierwsze pare dni jazdy to masakra ale sie przyzwyczaje trzeba sie przyzwyczaic .Kobieta i psy zakceptowaly juz auto ale marudzi ze klimy nie ma hee ja sie ciesze ze choc ogrzewanie jest. Auto ma byc typowa skrzynka do przewozu narzedzi jedyne co w nim bede robil to gaz i centralny zamek.
Na zime jak nic nie wyskoczy to bede kupowal jeszcze cosss do 3.5 tony z kiperem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum