Fabryczny przycisk dziala jak ten od świateł awaryjnych czy jak ten od szyb? (chodzi mi o to czy można go wcisnąć i będzie zwarty póki nie wcisnę drugi raz, czy może po zdjęciu z niego palca nastąpi rozwarcie obwodu)
posiada chyba jeszcze automatyczny wyłącznik czasowy ale to już bardziej aktywny układ a nie sam przycisk/wyłącznik (czasu wyłączenia nie sprawdzałem)...
Ostatnio zmieniony przez TD Pedro 2012-09-07, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
posiada chyba jeszcze automatyczny wyłącznik czasowy ale to już bardziej aktywny układ a nie sam przycisk/wyłącznik (czasu wyłączenia nie sprawdzałem)...
Ten przycisk ma jeszcze jedno zastosowanie, a mianowicie włącza ogrzewanie tylnej szyby jak również włącza jednocześnie podgrzewanie lusterek, ale to zależy jaką kto ma wersję. U mnie świetna sprawa w zimie, szczególnie rano jak są zaparowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum