Jeśli okaże się to prawdą będzie kolejnym dowodem, że PO obniża podatki bogatym a podnosi biednym. W końcu instalki LPG montuje się, żeby nieco zaoszczędzić na kosztach paliwa.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Jeśli okaże się to prawdą będzie kolejnym dowodem, że PO obniża podatki bogatym a podnosi biednym.
Pokaż mi co i komu oni obniżyli. Jak na razie, to wszystkim podwyższają. Poza tym podwyżka akcyzy na paliwa rzutuje mocno na całą gospodarkę i choć ja nie mam LPG, to na pewno odczuję to na własnej kieszeni w cenach towarów, np. spożywczych.
Ja na PO nie głosowałem, bo spodziewałem się, że żadnych wolnorynkowych reform nie będzie. Na PiS też nie głosowałem, ale powoli zaczynam tęsknić za Gilowską - z dwojga złego była chyba lepsza. W końcu kiedyś mówili o niej (jak jeszcze była w PO), że to "jedyny facet w Platformie" :)
_________________ Dacia Logan 1.4 MPI 75 KM, wersja Access + poduszka pasażera
2007 - 2012, ok. 86 tys. km
To był naprawdę fajny wóz!
www.psur.pl - moja strona o podróżowaniu po Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum