Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 548 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-04-16, 16:13
W katalogach samochodów używanych Dacia Logan jest ignorowana, i pomijana. Oglądałem kilka (m.in: książeczkę firmowaną przez gazetę codzienną "F...", i katalog modele używane 2008)-informacji o Dacii Logan/MCV brak.
Tylko jak napisać cokolwiek o samochodzie używanym, który jest bezawaryjny, i niezawodny? Powtarzać stałe pierdółki jak wybite łączniki stabilizatora, pęknięte sprężyny, uszkodzone sworznie wahaczy (to najczęściej pojawia się w takich opisach)...
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
Przyczyna może być jeszcze taka, że jest ich stosunkowo niewiele w ogóle, co przekłada się na jeszcze mniejszy wolumen wśród używanych - myślę jednak, że w końcu zaczną się pojawiać i w takich publikacjach. (Tak, jestem optymistą).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum