Czy moglibyście coś doradzić ?? Na mamfirme.pl domena, strona i hosting kosztuje 299zł za rok, zależałoby mi na stronie do 150zł ewentualnie max do 200zł
Pomóżcie
Ostatnio zmieniony przez Modlishkaaa 2012-09-14, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate2
Wysłany: 2012-09-14, 15:59
Jak już gdzieś pisałam ja swoją robiłam przez wix.com nie wiem jak jest z cenami trzeba doczytać, bo ja wybrałam darmowy formularz. Chcesz zobaczyć efekt to mam na mitnej.pl pol h roboty.
To może taka mała (krypto/otwarta) reklama. Tyle że CMS już we własnym zakresie, ale z instalacją np. joomli powinno szybko pójść. Przy najmniejszym planie + zniżce dla klubowiczy może by było...
Axia, chcesz żeby ta strona zadziałała jak reklama i dotarła do większej liczby osób - postaw ją na HTMLu nie na Flashu - widziałem że można tam wybierać między layoutami w Flash lub HTML5
Ostatnio zmieniony przez kapelusznik 2012-09-14, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate2
Wysłany: 2012-09-14, 20:03
taak, czytałam że flash się kiepsko pozycjonuje, ale generalnie wystarczy nam jak jest :)
Aby dokładniej wytłumaczyć jak to robie. Kupujemy domene na home.pl za 99 zl netto. Na tą domene przekierowujemy stronę którą stworzyliśmy w wybranym formularzu.
Jeśli będziesz chciała kupić domenę gdzieś indziej a formularz zrobić gdzieś indziej podobnie jak ja, to powiem ci później jak to przenieść. Robi się to raz a potem wszelkie uaktualnienia, które robisz na danym formularzu pojawiają się na twojej domenie.
Jeśli potrzebujesz jakiejś konkretnej pomocy zawsze możesz napisać na pm :) zapraszam.
W swoim życiu zrobiłam kilka stronek kilka w htmlu, ale chroniąc swój czas, przerzuciłam się na formularze. Expertem nie jestem, nawet specjalistą nie :P ale mimo, że niezła ze mnie świnia, prosić się nie lubie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum