Wysłany: 2012-09-22, 16:31 telewizja, co można wysępić
Kończy mi się wkrótce umowa na n -kę.
Dotychczas płacę 54zł, ale już dzwonili, aby przedłużyć.
Czy warto przedłużać umowę czy lepiej zawrzeć nową.
Mogę przedłużyć, ale chciałbym wymienić dekoder z dyskiem 250 na 500, plus ewentualnie gratisowe alufelgi do Lodgy
Co Wam się udało wytargować?
Witaj.
Też jestem abonentem "N" (od początku istnienia) i parę razy przedłużałem już umowę więc z doświadczenia wiem, że zależy to od "chęci" i możliwości negocjacyjnych pracownika BOA oraz Twoich umiejętności rozmowy.
Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-09-22, 18:29
Na początku września miałem rozmowę z panią z BOK. Namieszała straszliwie, do tego stopnia, że cała promocja "przedłużeniowa" nie została uruchomiona. Gdy zadzwoniłem po dwóch dobach spytać dlaczego nie działają nowe kanały - rozmawiałem z kims zupełnie innym i dostałem praktycznie pełny pakiet (bez Cinemax-ów i kanałów "przyrodniczych") za 89 PLN na 15 miesięcy. Do tego dostałem oprogramowanie turbo w prezencie (m.in. zwiększenie przestrzeni dyskowej do 500 MB), standardowy multiroom na cały okres trwania nowej umowy za 10 zł i History HD też za friko. Podobnie jak Blacha 997 jestem w "ence" od początku, więc mogę powybrzydzać. Tak więc całość na dwa dekodery - 99 PLN miesięcznie. Byłbym zapomniał: 48 złotych zapłaciłem za drugi dekoder, ale to była opłata jednorazowa.
Ostatnio zmieniony przez miskowski 2012-09-22, 18:32, w całości zmieniany 3 razy
Ja w odpowiednim czasie wysyłam listem poleconym wypowiedzenie, później prowadzę pertraktacje telefoniczne (poważnie rozmawiamy dopiero podczas drugiego, trzeciego telefonu z ich strony) ... efekt ... czy to (wcześniej) w Cyfrze+ czy (obecnie) w Polsacie mam wszystkie możliwe kanały (łącznie z HD; Cinemaxy, wszystkie HBO) za około 60 zł/mies.
(m.in. zwiększenie przestrzeni dyskowej do 500 MB),
GB (ale to takie małe przejęzyczenie)
A to jest praktyka z której śmieję się jak tylko jest okazji... Chociaż powiedzieliby że trzeba podjechać do punktu i tam szybko zmodyfikują tuner, a tu tak perfidnie powiedzieć że masz 500GB, ale softowo ograniczyliśmy do niego dostęp....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum