Wysłany: 2013-03-25, 10:37 Dacia Duster - ile trzeba czekać
Witam forumowiczów. Dokonałem zakupu nowej Daci Duster w kredycie 50/50, od sprzedawcy obsługującego mój zakup usłyszałem że będę musiał poczekać do 2 tygodnie, ze swoich wcześniejszych doświadczeń wiem że zwykle trwa to dłużej(przynajmniej w Fordzie), chciałbym się dowiedzieć (może macie doświadczenie w tych sprawach) czy faktycznie trwa to 2 tygodnie czy mam się przygotować na dłuższy okres oczekiwania.
Możliwe,że Takie auto już dealer miał zamówione i już jechało do niego więc czas oczekiwania na pojazd jest taki a nie inny. Normalnie na DST trzeba czekać ok 4 - 5tygodni
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-03-25, 12:05
jw - auto, o interesującej cię specyfikacji musi stać gdzieś na stoku. Gdybyś miał składać zamówienie na auto do produkcji, to okres oczekiwania wyniósłby ok półtora miesiąca. Szybciej się po prostu nie da (zlecenie produkcji, produkcja, transport itd) Gdy auto znajdzie się już u dilera, ze dwa dni potrwa jeszcze przygotowanie do wydania, jeśli zamówisz jakieś dodatkowe wyposażenie (np montaż radia, osłon nadkoli, czujniki, chlapacze itp) które montuje diler
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2013-03-25, 12:07, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum