Wysłany: 2012-10-03, 01:33 Karty rabatowe RRG dla DKPL
Z okazji 5-lecia działalności forum DaciaKlub.PL, warszawski diler Dacii, "Renault Retail Group", proponuje użytkownikom naszego forum pięćdziesiąt specjalnych kart rabatowych do swoich zakładów.
Karty gwarantują Przeglądy Dacia z wymianą oleju i jego filtra w stałej cenie 299 zł brutto dla aut z silnikami benzynowymi lub 349 zł dla diesli.
Dodatkowo karty uprawniają do 15% rabatu na układ hamulcowy, zawieszenia i filtry - na części oraz robociznę.
Użytkownicy zamierzający korzystać z ASO RRG i chcący otrzymać kartę proszeni są o wysłanie e-meila do pani Aliny Loręs (Koordynatora Komunikacji i Reklamy RRG), na adres:
alina.lores.rrg (maupa) dealer.renault.com.pl
W liście należy podać:
1) imię i nazwisko
2) adres do wysłania karty
3) telefon lub email
4) nr nadwozia auta
Liczy się kolejność zgłoszeń [:
Aktualizacja: 08.10.2012 Wszystkie karty zostały już zamówione, więc akcja zostaje zakończona.
Wysłałem. Mam nadzieję że się jeszcze załapię - zbliża się pora na przegląd po 75 tysiącach, a że często bywam w Warszawie to mógłbym kiedyś połączyć przyjemne z pożytecznym, zrobić przegląd i przy okazji obejrzeć nowego Stepway'a którego mam nadzieję niedługo będą tam mieli :)
Ja mam pytanie - rozumiem, że karta gwarantuje zryczałtowaną cenę za przegląd i w ramach tej ceny jest także olej i filtr oleju, nic się nie dopłaca...
Druga sprawa to te zniżki - 15% zniżki na robociznę ORAZ części - czy można (w ramach "filtrów") wymienić olej z filtrem i dostać na to zniżkę?
Pytam, bo nigdy nie korzystałem z takich zniżek, a dostałem odpowiedź, że dostanę kartę (co mnie zdziwiło, bo wysłałem prośbę wczoraj w nocy...).
Dzisiaj korzystałem ze zryczałtowanego przeglądu mojego Dustera. I tak jak było obiecane w mediach za cały przegląd + olej + filtr +uszczelka zapłaciłem 299.14 PLN.
Dopłacić trzeba za dodatkowe płyny eksploatacyjne jeśli jest potrzeba ich uzupełnienia i za filtry kabinowe. Dlatego lepiej samemu to zrobić.
Te 14 groszy to jakieś komputerowe zaokrąglenia poszczególnych kwot robocizny i części.
Oddzielna sprawa to zniżki na części i robociznę nie związane z przeglądem ale z normalną eksploatacją / modernizacją autka.
Też czekam na kartę rabatową.
_________________ Kanony piękna: kobieta w tańcu, rumak w galopie , żaglowiec pod pełnymi żaglami i Duster na bezdrożach.
w sumie zniżka na filtr i wymianę filtra, skoro części i robocizna?
Jak najbardziej.
Marmach napisał/a:
jak się ma wymiana filtra oleju do wymiany oleju?
Nijak. Najlepiej robić jedno przy okazji drugiego, ale fizycznej konieczności nie ma - da się osobno. (Mniejsza tylko o sens - zwłaszcza zostawiania starego filtra...).
Nijak. Najlepiej robić jedno przy okazji drugiego, ale fizycznej konieczności nie ma - da się osobno. (Mniejsza tylko o sens - zwłaszcza zostawiania starego filtra...).
Nie nie, to jest oczywiste, chodzi o to od jakiej kwoty odliczamy rabat ;) Ostatnio jak zmieniałem olej z filtrem to miałem na fakturze tylko pozycję "opróżnianie olej silnikowy" (olej i filtr własne), a rabat przysługuje tylko na część tej kompleksowej usługi - stąd czysto technicznie zastanawiam się jak oni sobie to liczą :)
Koleżanki i Koledzy kierowcy, czy ktoś z zamawiających dostał już upragnioną Kartę-Ratuj-Portfel ? ;)
Bo ja dostałem info, że dostanę, ale na razie jak nie było, tak ni ma ;) Wprawdzie poczta polska nie ma kryształowej opinii, ale ileż może iść list na odległości kilku kilometrów ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum