Oczywiście wrzucę fotki jak tylko zrobię. Muszę się chwilkę nacieszyć i umyć do sesji. Padało niestety wczoraj i lekko się szpitalna biel zabrudziła podczas powrotu.
witaj w DKP (w podgrupie DD )
gratuluję trafnego wyboru i dużo frajdy z ujeżdżania życzę chyba wiesz, że prawdziwe członkowstwo nabywa się po wyposażeniu "drakulki" w KUK i KNK...
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2012-08-16, 05:38
Wczoraj z niecierpliwości poszukałem fotek białego delseya na necie i trochę się zawiodłem:(
Jednak srebrne wstawki w białym trochę nikną w tle.
Ale biały, którego też posiadam, według mnie (subiektywne odczucie) sprawia złudzenie większego auta niż jest:)
C25113708_4.jpg
Plik ściągnięto 241 raz(y) 129,38 KB
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2012-08-16, 05:41, w całości zmieniany 1 raz
Fakt. Sreberka mniej rzucają się na tle bieli. Na żywo jednak biały wygląda świetnie, zdjęcia nie oddają tego. Zresztą, zawsze chciałem białaska, ale pierwszy raz, w końcu, miałem wybór.
KUK już znalazłem, dzisiaj podjadę nabyć i założyć. Naklejki ... hmm ... są jakieś dyskretne? Ogólnie nie przepadam za naklejkami, ale jeśli jest wersja dyskretna, to nabędę.
Dla zainteresowanych, KUK w W-wie na ul. Kowieńskiej 4 (boczna Szwedzkiej) po 10pln/mb jest dostępna od ręki.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-08-18, 20:35
przydałby mu się komplet osłon na błotniki i drzwi ( te ostatnie lepiej wyglądałyby chyba cienkie)- byłby ładny kontrast
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-08-18, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
Biały Delsey + nakładki na drzwi i błotniki wygląda obłędnie, dzisiaj widziałem rano takiego. Osobiście bardzo żałuję, że nie wziąłem białego, jednak wyobraźnia szwankuje :). Jeśli mój DD będzie jeździł tak dobrze jak dotychczas to następny z pewnością będzie biały :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum