Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2012-12-21, 09:25 Święta i Nowy Rok, absolutnie żaden KONIEC ŚWIATA :)))
Drodzy Forumowicze,
nie znalazłam, więc otwieram; jeśli mimo okularów przeoczyłam - prośba do Moderatorów o przeniesienie wątku:
Wobec zbliżających się wielkimi krokami Świąt Bożego Narodzenia oraz kończącego się roku chciałabym Wam życzyć, by Święta upłynęły spokojnie i w zdrowiu, przerwa świąteczna pozwoliła upłynnić wszelkie stresy, zabawa sylwestrowa udała się jak nigdy, a Nowy Rok 2013 przyniósł same pozytywy – zarówno w życiu prywatnym, jak też zawodowym …
No i oczywiście, by nasze podróże były zawsze bezpieczne....
Świat się nie skończył, więc mam nadzieję, że jeszcze wiele zlotów przed nami
tego wszystkiego i jeszcze więcej życzy Wam
mausi64
d_zyczenia.JPG
Plik ściągnięto 212 raz(y) 47,2 KB
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Również Zdrowia Szczęścia i Słodyczy na te Święta wicio Życzy !!!
P.S. Koniec świata nastąpi o 15:35 jak kobita wróci z pracy i się zorientuje że kartka z wytycznymi dzisiejszych zajęć dla mnie wylądowała o 7:30 w kominku
Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2012-12-21, 09:55
nie no nieźle - tak z własnej woli fundować sobie koniec świata ???? ale może jeszcze coś do uratowania jest ? może choć jedno zadanie utkwiło Ci w głowie ????
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Ostatnio zmieniony przez mausi64 2012-12-21, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Niestety za młodu ojciec mnie nauczył że:
"Kobieta jest szczęśliwa jak ma problem, a wzorowy mąż ma jej to zapewnić"
Ja się z tym oczywiście nie zgadzam
Sa-ti aduca mosu un sac plin de bucurii, succese, fericire si o surpriza in plus care sa te faca sa vezi viata in roz.
Craciun fericit alaturi de cei dragi sufletului tau!
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Również wszystkim życzę zdrowia, bo to jest najważniejsze oraz spokojnych świąt w rodzinnej atmosferze i jak najwięcej klubowych spotkań w tym 2013 roku.
Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie,
Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie.
Powspominacie dawne czasy,
popróbujecie Świąteczne frykasy.
A potem odleci i skryje Go mrok,
Niech Drakula jeździ bezawaryjnie ,kolejny rok.
To ja też życzę wam wszystkim zdrowych wesołych i radosnych Świąt Bożego narodzenia i oczywiście udanego Sylwestra . Oby wasze woziki szczęsliwie wszędzie Was zawiozły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum