Wysłany: 2013-03-07, 22:32 Spotkanie w Tawernie Korsarz w Warszawie - Niedziela 18.00
Czy ktoś będzie miał ochotę spotkać w Tawernie Korsarz - ul. Gostyńska 45 w Warszawie w tę najbliższą niedzielę o 18.00? Dawno się nie widzieliśmy więc przydałoby się przypomnieć sobie przed wiosennymi rajdami
Atrakcją może być najmłodsza klubowiczka lub ewentualnie zajechana przeze mnie Dacia Sandero 0.9TCe
Czekamy na jakiś odzew.
Ostatnio zmieniony przez rimo 2013-03-07, 22:33, w całości zmieniany 1 raz
Osobiście to nic, tylko normalne użytkowanie, trochę przycisnąłem na autostradzie i tyle
Mekintosz tylko wspomniał że "tego" egzemplarza by w takim razie nie jeździł, tylko demówką
Jeśli do jutrzejszego południa nikt konkretnie się nie określi, to nie ma co sobie zawracać gitary i odwołamy ewentualne niedoszłe spotkanie... I może się umówimy kiedy indziej, tylko ja nie będę już raczej miał Nowego Sandero więc odpadnie przejechanie się nim...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum