Wysłany: 2014-05-28, 17:30 Sterowanie kierunkowskazami przez dołożony centralny zamek
Witam. Założyłem centralny zamek w dokerze i chce mieć jeszcze potwierdzenie otwarcia/zamkniecia na kierunkowskazach. Wie ktoś może gdzie można by się wpiąć z kablami od sterownika żeby taki efekt uzyskać?
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-05-29, 19:49
laisar napisał/a:
slafwek napisał/a:
sterowanie jest (+) tak?
W loganie, sandero i dusterze - tak, więc na 99% zapewne także i w dokkerze.
Tutaj bym trochę uważał. Mój brat miał zakładany hak przez ASO w Dokkerze i miał problem z kierunkami. Jak się później okazało moduł był nie taki jak we wszystkich innych Daciach, tylko analogiczny do Renault Koleos.
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Kolega laisar miał rację piny tak jak w opisie sterowanie (+)
Dzięki za podpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie mianowicie jak na uniwersalnym centralnym zrobić zamykanie części bagażowej w trakcie jazdy np przyciskiem? Czy zamek montowany fabrycznie w vanach serii dokker maja taka opcję?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum