Wysłany: 2013-08-22, 11:28 Przewody zasilające reflektory dachowe w Duster Aventure
Ciekawi mnie jak w tytułowym modelu dacii rozwiązano wyprowadzenie przewodów zasilających dodatkowe reflektory dachowe. Czy w dachu Dustera są gotowe przepusty, zaślepki, którymi można by wyprowadzić kable np.: do CB lub zewnętrznej kamerki.
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4272 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-08-22, 15:13
Ubiegłeś mnie z tym zapytaniem, też mnie to zaciekawiło. Podejrzewam, ze są ukryte pod podsufitka, następnie wychodzą pod mocowaniem relingu, by wyjsc jakos w kierunku reflektorow.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Czołem! Zdaję sprawę, że odgrzebuję trochę "wątek-trupa" z 2013 ale nie chcę zakładać nowego, więc moje pytanie: czy ktoś się się orientuje jak są wpięte do instalacji halogeny na dachu? ew. jak je wpiąć na własną rękę nie tracąc gwarancji?
Dzięki za info! PS. Czy spotkaliście się na przeglądach aby był z tym problem? Z tego co się zorientowałem w temacie przepisów można montować maks. 2 dodatkowe halo na dachu ale muszą się włączać razem ze światłami drogowymi (i wyłączać z nimi).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum