Wysłany: 2013-04-07, 14:04 kilka pytań przed zakupem dustera
przepraszam jeśli niektóre pytania będą denerwowały ale proszę o wyrozumiałość
przymierzam się do zakupu albo dustera (1,6 benzyna laureate 4x2) albo lodgy (1,6 mpi laureate 5 os) - jest różnica w cenie prawie 10 000 zł i to ważne, wiadomo że duster fajniejszy ale co począć
mam kilka pytań odnoscie obu modeli - tu o duster
- czy w wersji laureate szyby są dymione / przyciemniane lekko?
- czy radio jest w pakiecie czy się dokupuje za 900 zł i jest ładnie zabudowane i ze sterowaniem w kierownicy (a może bez) ?
- ile taka wersja ma głośników na wyposażeniu?
- czy ma ktoś auto w kolorze błękit morski? (nie wiedziałem nigdzie)
- jaka jest jakość powłok lakierniczych metalizowanych i niemetalizowanych - różne opinie słyszałem
- czy jest 1 czy 2 światła cofania?
- czy ktoś wie gdzie można przetestować w salonie wersję z silnikiem 1,6 benzyna ? u mnie jest tylko diesel - a moze gdzieś w okolicach Konina są większe możliwości wyboru
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4273 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-04-07, 16:06 Re: kilka pytań przed zakupem dustera
kris konin napisał/a:
przepraszam jeśli niektóre pytania będą denerwowały ale proszę o wyrozumiałość
przymierzam się do zakupu albo dustera (1,6 benzyna laureate 4x2) albo lodgy (1,6 mpi laureate 5 os) - jest różnica w cenie prawie 10 000 zł i to ważne, wiadomo że duster fajniejszy ale co począć
mam kilka pytań odnoscie obu modeli - tu o duster
- czy w wersji laureate szyby są dymione / przyciemniane lekko?
- czy radio jest w pakiecie czy się dokupuje za 900 zł i jest ładnie zabudowane i ze sterowaniem w kierownicy (a może bez) ?
- ile taka wersja ma głośników na wyposażeniu?
- czy ma ktoś auto w kolorze błękit morski? (nie wiedziałem nigdzie)
- jaka jest jakość powłok lakierniczych metalizowanych i niemetalizowanych - różne opinie słyszałem
- czy jest 1 czy 2 światła cofania?
- czy ktoś wie gdzie można przetestować w salonie wersję z silnikiem 1,6 benzyna ? u mnie jest tylko diesel - a moze gdzieś w okolicach Konina są większe możliwości wyboru
dzięki za wszystkie podpowiedzi
szyby przyciemniane sa w laureate
radio juz ma sterowanie w kier
kolory spojrz w konfigurator online
chyba jedno swiatło cofania
nie wiem gdzie mozna przetestowac
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-04-07, 18:47
moim zdaniem nie opłaca się brać radia fabrycznego - za 1/2 tej ceny można nabyć znacznie lepsze radio akcesoryjne
Czy "ładnie" to kwestia gustu, ale zasadniczo w ogóle nie jest "zabudowane" jak w innych markach radio fabryczne - w Daciach są to zwykłe urządzenie w kieszeniach, tyle że wkładane już w fabryce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum