Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2013-06-11, 19:02 Renault Clio III 2011
Nie chcę rejestrować się na forum Renault po to,by zadać jedno pytanie,może ktoś zorientowany mi odpowie? Pytanie - czy Renault Clio III z roku 2011 z rynku francuskiego ma poza napisem "Clio"na środku, dodatkowo po prawej stronie klapy bagażnika napis "Renault"? Oglądałem nasz krajowy (z 2007 sprzed ostatniego liftingu trójki) i napis jest. Mam na oku opisany na początku pojazd z minimalnym przebiegiem, pachnący jeszcze nowością, pięknym,czystym wnętrzem i jak twierdzi sprzedawca, bez jakichkolwiek przygód blacharskich. Obejrzałem karoserię dosłownie pod lupą, ze szczególnym uwzględnieniem kufra.Wnętrze bagażnika i klapa wyglądają nienaruszone (mastyki,śruby mocujące, zaślepki,kołki, plastiki itp) Czy po ostatnim liftingu zrezygnowano z tego napisu we Francji? A jak to wyglądało u nas? Nieco mnie to intryguje. "Renault" nie stanowi jednej plakietki i np przy próbie kradzieży złodziej musiałby pracowicie odrywać literkę po literce.
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2013-06-12, 06:09, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum